Ολη η Φθιωτιδα σε… κατάσταση πανικού!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάποιοι δεν μπορούν καθόλου την πίεση τελικά- Τι εννοούν στην ΕΠΣ θα αλλάξουν στάση; Η ψηφοφορία καθορίζεται από το ευνοείται η ομάδα τους και μόλις σταματάει αυτό αρχίζουν οι απειλές;

Πρώτα ήρθε η ανακοίνωση, ακολούθησαν δηλώσεις και τώρα έρχεται η στήριξη της ΕΠΣ Φθιώτιδας για να στηρίξει το… παράπονο κάποιων.

Με ανακοίνωση της, η ΕΠΣ Φθιώτιδας εκφράζει τη στήριξη της στη Λαμία  και καλεί την ΚΕΔ να λάβει τα μέτρα της ώστε η ομάδα τους να έχει ίση μεταχείριση. Ναι, η ομάδα που κέρδισε με ανύπαρκτο πέναλτι στον Κισσαμικό, ευνοήθηκε καταφανέστατα στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ κλπ.

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣΦ στηρίζουν τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία στην καθαρή αγωνιστικά προσπάθεια που κάνουν, να κερδίσουν έντιμα τους αγώνες μέσα στα γήπεδα. Ένας νομός, μια πόλη που μετά από πολλά πέτρινα χρόνια βλέπουν το όραμά τους να γίνεται πραγματικότητα, δεν μπορεί κανείς Φωτιάδης και κανένας άλλος να τους στερήσει με απαράδεκτες διαιτησίες.

Καλούμε όλους τους υπεύθυνους της ΚΕΔ να λάβουν τα μέτρα τους, για να έχει η ομάδα μας ίση μεταχείριση. Σε διαφορετική περίπτωση πολλά μπορούν να αλλάξουν από την μεριά μας στο δρόμο για τις εκλογές της ΕΠΟ. Όλοι στο γήπεδο με τα Χανιά να βροντοφωνάξουμε κάτω τα χέρια από την ομάδα μας», αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, που αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι κάποιοι δεν μπορούν πραγματικά να αντέξουν την πίεση.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί κύριοι… Αλλά δεν λέτε να το καταλάβετε. Τώρα άρχισαν και οι απειλές για τις ψηφοφορίες. Κατά τα άλλα…εξυγίανση και το καλό του ποδοσφαίρου…

Προτεινόμενα Άρθρα