Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με την Καλλιθέα. #ARISFC #ARIS

Ατομικό Μπαργκάν-Ανάκογλου, προληπτικά εκτός ο Τάτος

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με την Καλλιθέα. #ARISFC #ARIS

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη, στις προπονήσεις.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Καλλιθέα (09/04) στο Κλεάνθης Βικελίδης (16:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τα Χανιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ανδρέας Τάτος για –καθαρά- προληπτικούς λόγους προφυλάχτηκε από το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα, ενώ οι Δημήτρης Ανάκογλου και Κενάν Μπαργκάν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Διδάχτηκαν την ιστορία του "Αυτοκράτορα"! (pics)
Προηγούμενο άρθρο Διδάχτηκαν την ιστορία του "Αυτοκράτορα"! (pics)
Επόμενο άρθρο Να κάνουν το πρώτο βήμα οι έφηβοι
Να κάνουν το πρώτο βήμα οι έφηβοι

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News