«Εμείς "ματώνουμε" και παίζουμε στα ίσια»

από AllAboutARIS

«Δημιουργείται πίεση όταν βλέπουμε τους αντιπάλους μας να νικάν με αυτόν τον τρόπο»

O MVP του σημερινού αγώνα, Μανώλης Τζανακάκης στάθηκε στο ότι ο ίδιος και η ομάδα του κερδίζει στα ίσα όλους τους αγώνες, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του ΑΡΗ και τόνισε ότι η ομάδα πλέον βγάζει πράγματα που δεν έδειχνε πιο πριν.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και την εμφάνιση μας στον Δημήτρη Ανάκογλου και του εύχομαι μια γρήγορη ανάρρωση. Κάναμε μια καλή εμφάνιση σήμερα, βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε, βάλαμε τρία γκολ και κάναμε μια εύκολη και χωρίς άγχος νίκη. Σιγά σιγά βγάζουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο που δεν βγάζαμε μέχρι πριν και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μέσα στην ομάδα. Γιατί όταν βλέπεις να έχεις μια μεγάλη διαφορά και τους αντιπάλους σου να κερδίζουν εύκολα τους αγώνες, ενώ εμείς παίζουμε όλους τους αγώνες στα ίσα και ματώνουμε να τους κερδίσουμε, σου δημιουργεί άγχος και πίεση. Για αυτό θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την εμφάνιση τους».

Για τον πανηγυρσιμό του: «Ήταν κάτι με τον προπονητή. Μου είχε πει να κάτσω εκεί και να περιμένω την μπάλα για να σκοράρω. Όταν με ρώτησε τι βαθμολογία θα είχα σε αυτό το ματς, του απάντησα 9. Τώρα πήγα στον πάγκο και του έδειξα με τα χέρια το 10, γιατί πιστεύω ότι πήρα 10».

Για την πίεση της ομάδας σε ορισμένους αγώνες: «Στο ματς με την Καλλονή για παράδειγμα που είχε φτάσει στο 85’ η πίεση είναι πολύ μεγάλη, όπως και με τον Κισσαμικό αν και προηγούμασταν. Όταν έχεις από νωρίς το προβάδισμα, φεύγει το άγχος και μπορείς να βγάλεις περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Προτεινόμενα Άρθρα