Κέρδισαν και κράτησαν δυνάμεις

από AllAboutARIS

Κορυφαίος παίκτης του ΑΡΗ ο Τζανακάκης, τον ακολούθησαν σε απόδοση Ντούνης, Σόουζα και Μπούρμπος.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Σχεδόν θεατής της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα φετινά του απογεύματα.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: O πολυτιμότερος παίκτης του ΑΡΗ και του αγώνα με την στατιστική να γράφει μια ασιστ στο πρώτο γκολ και ένα δικό του πολύ όμορφο μάλιστα. Ο κρητικός μπακ ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του αριστερού μπακ, με την ταχύτητα, τις αστείρευτες δυνάμεις αλλά και το πείσμα του στην άμυνα.  

ΣΟΟΥΖΑ:  Λίρα εκατό αποδεικνύεται ο πορτογάλος που και σκόραρε σε μια στημένη φάση ενώ και αμυντικά τα πήγε περίφημα απέναντι στον Τσίπρα από τον οποίο κέρδισε το 90% των μονομαχιών με χαρακτηριστική την προβολή του στη μοναδική αξιόλογη φάση της Καλλιθέας στο ματς.

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και στις καλές εμφανίσεις χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να φορτσάρει. Πάντα πρώτος στην μπάλα, έπαιξε με την εμπειρία του και ήταν εκεί να καλύπτει τα όποια λάθη γίνονταν στον άξονα.  

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Από τους διακριθέντες του σημερινού ΑΡΗ με πολλές και συχνές προωθήσεις, δεν άφησε καμία μπάλα που να μην την κυνήγησε, έβγαλε νεύρο, πάθος και βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη από την δεξιά πλευρά.

ΡΟΒΑΣ: Είχε κάποιες αβίαστες λάθος πάσες στο πρώτο ημίχρονο χωρίς μάλιστα πίεση αλλά ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στο οποίο λειτούργησε καλά ανασταλτικά, κουβάλησε την μπάλα και είχε σωστές μεταβιβάσεις.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας και πάλι δεξί εξτρέμ δεν φάνηκε. Στην επανάληψη μετά την έξοδο του Τάτου έπαιξε πίσω από τον Καπνίδη όπου ήταν απλός στο μοίρασμα της μπάλας. Αντικαταστάθηκε για να πάρει ανάσες.

ΠΙΤΟΥ: Από τους πιο σοβαρούς και πάλι με πολύπλευρη δουλειά τόσο στο κομμάτι της ανάπτυξης, της δημιουργίας αλλά και το ανασταλτικό. Από δικό του κόρνερ προήρθε το τρίτο γκολ. Κάποια λαθάκια οφείλονται στην κόπωση.

ΤΑΤΟΣ: Δεν χρειάστηκε να παίξει πολύ αφού μετά το 2-0 αντικαταστάθηκε εν όψει Αίγιου. Στο διάστημα που αγωνίστηκε έπαιξε όσο χρειάστηκε και παραλίγο να σκοράρει αλλά το σουτ του βρήκε στο δοκάρι.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Από τους πιο δραστήριους παίκτες του ΑΡΗ σήμερα. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ αλλά κι αυτός που πήρε πολλές πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι, δείχνοντας αν μη τι άλλος διάθεση.

ΙΛΙΤΣ: Λίγα πράγματα από τον σέρβο που δείχνει κουρασμένος. Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κινητικός, έβγαινε εκτός περιοχής για να πάρει μπάλες αλλά δεν ήταν απειλητικός.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε νωρίς στην επανάληψη δίνοντας πολλές μάχες, πιέζοντας αλλά χωρίς να απειλήσει.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Μπήκε με διάθεση να δείξει πράγματα αλλά σίγουρα ο ΑΡΗΣ περιμένει περισσότερα πράγματα από αυτόν.

ΜΑΚΟΥΤΑ: Έπαιξε λίγο στο τέλος και έδειξε ότι θέλει προσαρμογή κυρίως τακτικά.

Προτεινόμενα Άρθρα