«Διπλό» και… Καλό Πάσχα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με την πλάτη στον τοίχο και πάλι οι «κιτρινόμαυροι»

Την νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη διεκδίκηση της ανόδου και θα τον βοηθήσει να έχει ένα… ήρεμο Πάσχα θέλει ο ΑΡΗΣ σήμερα στο Αίγιο.

Η αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, LIbero 107,4, ET3) είναι θεωρητικά η προετελευταία δύσκολη αποστολή των «κιτρινόμαυρων» μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Για αυτό και η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών κρίνεται παραπάνω από επιτακτική, ειδικά από τη στιγμή που η Λαμία ξέφυγε πάλι στο +9. 

Δεν σταματούν τα προβλήματα

Μετά τους Μπαργκάν και Ανάκογλου, ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να διαχειριστεί σήμερα και την απουσία του Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο αντικαταστάτης του στο αριστερό άκρο της επίθεσης είναι και το βασικό ερωτηματικό στη σημερινή ενδεκάδα, στην οποία αν καταφέρει ο Μπούρμπος και δώσει το «παρών» δεν θα διαφέρει από αυτές των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Οι… σίγουροι είναι οι Διούδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Τζανακάκης, Πίτου, Ρόβας, Ντούνης Τάτος και Ίλιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Πρόκληση και ανάγκη

Στον Παναιγιάλειο από την άλλη αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι ως πρόκληση απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, χωρίς να παραβλέπουν την ανάγκη της κατάκτησης μίας νίκης πο αγνοούν εδώ και έξι αγωνιστικές. Ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει τους Ρέλλα και Νταγκεστάνι ενώ εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της σεζόν έχει θέσει τον Παπαδόπουλο. 

Η αποστολή του Παναιγιάλειου: Γκαραβέλης, Τσάπαλος, Ρότας, Ντέμο, Μπρούς, Στίκας, Μωυσίδης, Τσουρής, Τρίγκας, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Βουτσιώτης, Καζβιρόπουλος, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Ιβάνκο, Γκούφας, Ξόμπλιος.

Προτεινόμενα Άρθρα