Μηνύσεις Πανουργιά σε Σαμολαδά! Απαντά με τον ίδιο τρόπο ο Αρειανός παράγοντας!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πανουργιάς Παπαιωάννου φοβάται πώς ο ΑΡΗΣ μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και προσπαθεί συνεχώς να δημιουργήσει εντυπώσεις ενόψει του αγώνα στο Βικελίδης, όπου ξέρει ότι θα χάσει από τα αποδυτήρια- Βγάλτε στο φως τις τηλεφωνικές συνομιλίες πριν τα επίμαχα ματς!

Δεν φτάνουν τα απίστευτα πράγματα που βιώνουμε κάθε αγωνιστική με την εξωπραγματική διαιτητική εύνοια της Λαμίας, αλλά και τα παιχνίδια που κρίνονται από παίκτες που μένουν άγαλμα ή μετατρέπονται σε βολειμπολίστες, έρχεται να προστεθεί πλέον και η προσπάθεια ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται μεταξύ των πρώτων 4 αντιπάλων.

Ο Πανουργιάς Παπαιωάννου συχνά-πυκνά βρίσκει βήμα για να επιτεθεί στον ΑΡΗ και τους παράγοντές του με διάφορα υπονοούμενα χωρίς μάλιστα ακόμα και εδώ στην Θεσσαλονίκη να λαμβάνει απαντήσεις όταν ξεστομίζει ασυναρτησίες περί εκπρόθεσμων δελτίων (με κανέναν από όσους τον ακούγαν να μην του λέει ότι Η ΕΠΟ έκρινε τελεσίδικα ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα) ή με θέμα τιμωρίας του Αναστόπουλου που θα μπορούσε να κάνει ένσταση, αλλά δεν έκανε ενώ ξέρει καλά ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο θέμα. Ξέρει όμως σε αυτούς που βγαίνει ότι δεν θα υπάρχει αντίλογος. Βγαίνει και δημιουργεί εντυπώσεις, όπως έκανε και την Πέμπτη μιλώντας για απειλές κατά της ζωής και των παιδιών του! Θα σκέφτονταν κανείς ότι τον απειλούν κάποιοι αγανακτισμένοι οπαδοί του ΑΡΗ. Όχι όμως. Η “απειλή” λέγεται Γιάννης Σαμολαδάς! Ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε όντως τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Λαμίας και η…απειλή ήταν να… πάθει ο Πανουργιάς Παπαιωάννου ότι κάνει αυτό το διάστημα στον ΑΡΗ!!! Μάλιστα η…απειλή έγινε με όνομα και επώνυμο, καθώς ο γνωστός παράγοντας έστειλε το ονοματεπώνυμό του και τα στοιχεία του στον Παπαιωάννου, δείγμα φυσικά ότι δεν έχει τίποτα απολύτως να φοβηθεί, αλλά και δεν κρύβεται πίσω αΠό ανώνυμα τηλεφωνήματα ή προφίλ στο fb.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο παράγοντας του ΑΡΗ, ο Παπαιωάννου όταν άκουσε όσα έλεγε, άρχιζε να τον βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις και αυτόν, αλλά και τον ΑΡΗ. Όταν έκλεισαν το τηλέφωνο ο Παπαιώννου πήρε αμπάριζα τα ραδιόφωνα και σήμερα Μ.Παρασκευή κατέθεσε μήνυση με προφανείς τους στόχους. Κατέθεσε μήνυση για απειλή σε κάποιον που τον πήρε τηλέφωνο με το όνομά του και το επίθετό του και όλα του τα στοιχεία! Εντυπώσεις ενόψει των αγώνων που ακολουθούν και ειδικά το ματς της Λαμίας στο Βικελίδης για το οποίο όλος ο κόσμος βράζει με τις καθημερινές τοποθετήσεις των Λαμιωτών όπως πχ του Αναστασιάδη.

Ο Γιάννης Σαμολαδάς αναμένεται να απαντήσει και αυτός με μήνυση για εξύβριση και πλέον βέβαια να λυθεί το όλο θέμα στα δικαστήρια, αλλά είναι δείγμα η όλη κατάσταση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν στην Λαμία. Δείγμα του ότι έχουν φτάσει σε σημείο να φοβούνται ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να πετύχει την ανατροπή και ψάχνουν τρόπους να πάει αλλού το όλο θέμα. Ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Να έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά και να αντιληφθεί ότι δεν θέλουν να ανέβει ο ΑΡΗΣ, αλλά ομάδες τύπου Λαμίας που θα προσθέτουν κάθε Κυριακή τριψήφιο αριθμό εισιτηρίων στην Λίγκα.

Α και κάτι ακόμα. Πλέον μπορεί ο Γιάννης Σαμολαδάς να ζητήσει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και επειδή έχει άμεση συνάρτηση το όλο θέμα να υπάρξει άρση και για τις μέρες πριν τα επίμαχα ματς στα οποία αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους συζήτηση. Θα δώσετε το ΟΚ κύριε Πανουργιά να μάθει όλος ο κόσμος τι συζητάτε πριν και μετά τα παιχνίδια της Λαμίας; Αφού είστε πεντακάθαρος δώστε την έγκρισή σας να μάθει όλος ο κόσμος τι λέτε πριν και μετα από τα παιχνίδια με όλους όσους εμπλέκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ειδικά πριν και μετά το ματς με τον ΑΡΗ, αλλά και τα διπλά σε Κισσαμικό, Καλλιθέα, Αγροτικό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Ο πραγματικά καθαρός…

Προτεινόμενα Άρθρα