Η τελική ευθεία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει με διαφορά το πιο δύσκολο πρόγραμμα

Το Πάσχα τελείωσε και το πρωτάθλημα της Stoiximan Football League επιστρέφει το Σαββατοκύριακο για να μπει στην τελική του ευθεία. 

Στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν -επτά αν βγάλουμε το ματς με τον Πανθρακικό- θα φανεί εάν ο ΑΡΗΣ θα μπορέσει τελικά να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να μπορέσει να πάρει ένα εισιτήριο για τη Super League. 

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό είναι η έδρα τους. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου θα δώσει στο «Κλέανθης Βικελίδης» τους πέντε από τους επτά αγώνες που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν, έχοντας να παίξει μακριά από τη Θεσσαλονίκη κόντρα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ. 

Ο παράγοντας της έδρας ισχύει και για τη Λαμία έχει τέσσερα ματς εντός και υποδέχεται μεταξύ άλλων Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει και το πιο δύσκολο πρόγραμμα. 

Συγκεκριμένα η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπορεί να έχει και αυτή τέσσερα ματς στη Ριζούπολη, όμως την περιμένει ένας… Γολγοθάς μακριά από εκεί. Και ο λόγος είναι ότι έχει να παίξει στις έδρες των ΟΦΗ, Λαμία και ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ (3η θέση, 59β.)

Αγρ. Αστέρας (εντός)
Πανσερραϊκός (εκτός)
Αχαρναϊκός (εντός)
ΟΦΗ (εκτός)
Λαμία (εντός)
Απ. Σμύρνης (εντός)
Πανθρακικός (εκτός)*
Σπάρτη (εντός)

ΛΑΜΙΑ (2η θέση. 65β.)
Πανσερραϊκός (εντός)
Αχαρναϊκός (εκτός)
ΟΦΗ (εντός)
Απ. Σμύρνης (εντός)
ΑΡΗΣ (εκτός)
Πανθρακικός (εντός)*
Σπάρτη (εκτός)
Αν. Καρδίτσας (εντός)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (1η θέση, 68β.)
Καλλονή (εντός)
ΟΦΗ (εκτός)
Πανελευσινιακός (εντός)
Λαμία (εκτός)
Τρίκαλα (εντός)
ΑΡΗΣ (εκτός)
Χανιά (εντός)
Πανθρακικός (εντός)*

*Ο Πανθρακικός έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα 
 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα