Μετρημένες αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι έδειξαν οι δοκιμές του 47χρονου τεχνικού στη χθεσινή προπόνηση

Τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα φανέρωσε ο Νίκος Κωστένογλου στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. 

Ο 47χρονος τεχνικός άνοιξε τα «χαρτιά» του, δείχνοντας την πρόθεση του να εμπιστευτεί για ακόμη μία εβδομάδα το πετυχημένο σχήμα των τελευταίων αγώνιστικών. Ενδεχομένως όμως με κάποιες διαφοροποιήσεις. 

Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό, αυτό αφορά την κορυφή της επίθεσης όπου θέση διεκδικούν ο έμπειρος Ίλιτς και ο φορμαρισμένος Καπνίδης. Ο Κωστένογλου δοκίμασε και τους δύο στη χθεσινή προπόνηση και φαίνεται ότι για την ώρα δεν έχει επιλέξει ποιον θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με την ομάδα του Ευόσμου. 

Στα άκρα της επίθεσης, εφόσον ο Παυλίδης είναι έτοιμος θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου στην αριστερή πλευρά αντί του Μιλούνοβιτς, με τον Ντούνη να καλύπτει τη δεξιά. Στον άξονα, βάσει των δοκιμών που έγιναν χθες προβάδισμα έχουν οι Πίτου, Ρόβας και Τάτος. Στην άμυνα η απουσία του τιμωρημένου Μπούρμπου μετατοπίζει τον Τζανακάκη στο δεξί άκρο και επαναφέρει τον Καράμπελα στο αριστερό, με το δίδυμο Σόουζα-Ταυλαρίδη να διατηρείται στα στόπερ μπροστά από τον Σωκράτη Διούδη. 

Στην αυριανή προπόνηση που θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές του Κωστένογλου θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν την Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα