Εκτός αποστολής ο Νεϊμάρ

από AllAboutARIS

Δεν ρισκάρουν στην Μπαρτσελόνα με την συμμετοχή του

Είναι γνωστό ότι ο Νεϊμάρ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μάλαγα, αλλά και για το… ειρωνικό χειροκρότημά του προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης με την ομάδα του Μίτσελ.

Η Μπαρτσελόνα άσκησε έφεση κατά της απόφασης, ώστε ο Βραζιλιάνος να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στους Μαδριλένους απόψε. Το αρμόδιο όργανο, TAD, δεν συνεδρίασε αρχικά την Παρασκευή, καθώς οι νομικοί εκπρόσωποι των Καταλανών καθυστέρησαν να εμφανιστούν και έτσι η συνεδρίαση αναβλήθηκε για το Σάββατο. 

Και εκεί άρχισε το… θρίλερ. Το TAD δεν συνεδρίασε τελικά το Σάββατο και απέστειλε έγγραφο στη Μπαρτσελόνα με το οποίο ενημερώνει εκ νέου για την τιμωρία του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι δικηγόροι της Μπαρτσελόνα υποστηρίζουν ότι η επιστολή που έλαβε ο σύλλογος από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο είναι απλά ενημέρωση και όχι απόφαση. 

Κατά τη δική τους ερμηνεία, λοιπόν, ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να είναι κανονικά στην αποστολή… Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή από τον Λουίς Ενρίκε, κάτι που ενδεχομένως θα σήμαινε παράβαση των κανονισμών! 

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε ότι έχει καταστρώσει το πλάνο του για το clasico και με τον Νεϊμάρ, αλλά και χωρίς αυτόν… Αυτό σημαίνει ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να πιέσουν και με αυτόν τον τρόπο για να «προκαλέσουν» ακόμα και έκτακτη συνεδρίαση του TAD λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ώστε να ληφθεί απόφαση σχετικά με την έφεσή τους. 

«Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να περιμένει από το TAD την εκδίκαση της έφεσής της» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος το απόγευμα του Σαββάτου. 

Mε νεότερη ανακοίνωσή τους το πρωί της Κυριακής, οι Καταλανοί αναφέρουν ότι ο Νεϊμάρ έμεινε εκτός αποστολής λόγω της νομικής… αμφιβολίας που υπάρχει σχετικά με την τιμωρία του.

Προτεινόμενα Άρθρα