«Κάθε Σαββατοκύριακο στήνονται παιχνίδια»

από AllAboutARIS

Σάλος έχει ξεσπάσει για τις τελευταίες αγωνιστικές στην Ισπανία

Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας ήταν παρών σε συνέδριο σχετικά με την διαφθορά στον αθλητισμό και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός σχετικά με τον αριθμό των παιχνιδιών που στήνονται κάθε αγωνιστική στις μικρότερες κατηγορίες των ισπανικών πρωταθλημάτων.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για όσα έγιναν σε αγώνα της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, της Ελντένσε, να κατηγορούνται ότι έλαβαν χρήματα όχι μόνο για να χάσουν, αλλά και για να διαμορφωθεί συγκεκριμένο τελικό σκορ υπέρ των Καταλανών ήταν απλά το αποκορύφωμα.

«Κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχουν παιχνίδια της τρίτης και της τέταρτης κατηγορίας που στήνονται. Μπορώ να πω ότι έχει υπάρξει αγωνιστική σε αυτές τις κατηγορίες που στήθηκαν τα επτα από τα δέκα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξοδέψει αρκετά χρήματα ώστε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που θα εντοπίζει τις παρατυπίες σε αγώνες. Ωστόσο, υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά της Ομοσπονδίας, που δείχνει μηδενικό ενδιαφέρον για αυτό το θέμα. Δεν έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει» ανέφερε ο Τέμπας, ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές κατηγορίες στην χώρα της Ιβηρικής δεν υπάρχουν παρόμοια φαινόμενα. 

«Οι μεγάλες κατηγορίες είναι απολύτως καθαρές. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι’ αυτό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Προτεινόμενα Άρθρα