Προσοχή και… τρίποντο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το… μισό δώρο του Απόλλωνα θέλουν να εκμεταλλευτούν σήμερα οι «κιτρινόμαυροι»

Το δώρο από το Ηράκλειο ήρθε τελικά για τον ΑΡΗ. Μισό βέβαια ελέω του πέναλτι-ανακάλυψη από τον ρέφερι Παπαδόπουλο. Εστω όμως και αυτό το μισό δώρο, οι «κιτρινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να το εκμεταλλευτούν. 

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου φιλοξενείται σήμερα από τον Πανσερραϊκό στις 17:0 (17:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3) για την 28η αγωνιστική της Stoiximan Football League και με νίκη θα μειώσουν στους επτά βαθμούς από τον Απόλλωνα, προσδοκώντας παράλληλα και σε «γκέλα» της Λαμίας στο Μενίδι. 

Ένας μέσα, ένας έξω

Ο ΑΡΗΣ θα «κατέβει» σήμερα με… προίκα την φόρμα του τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά κόντρα και στην κακή έως μέτρια εικόνα που παρουσιάζει μακριά από το γήπεδο του. Η νέα απουσία για τον Κωστένογλου ακούει στο όνομα του τιμωρημένου Μάνου Τζανακάκη, με την οποία ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να μάθει να ζει για ακόμη μία εβδομάδα. Υπάρχει όμως νέο πρόσωπο και αυτό ακούει στο όνομα του Χρήστου Μπούρμπου που επιστρέφει… προσωρινά από την τιμωρία του για το σημερινό παιχνίδι. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Για το γόητρο ο Πανσερραϊκός

Οι Σερραίοι έχουν εξασφαλίσει επί της ουσίας εδώ και καιρό την παραμονή τους στην κατηγορία. Παρά τις τέσσερις σερί ήττες που μετρούν, παίζουν σαφώς πιο απελευθερωμένα και με έξτρα κίνητρο σήμερα απέναντι σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Τσελεπίδη και τον Γιαξή το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.  Αντίθετα, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος, Σιάκκας και Στέβιτς επιστρέφουν στην αποστολή των «λιονταριών».

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Ρίστιτς, Μέλκας, Ιωαννίδης, Ντοράγκι, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καψάλης, Σιάκκας, Γαβριηλίδης, Φουσού, Τσιμίκας, Ρούτσης, Πόζογλου, Γκούρτσας, Κανούλας, Τσούτσης και Κάκκο.

Προτεινόμενα Άρθρα