«Επιχείρηση» ανύψωσης ηθικού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε μεταξύ άλλων ο 47χρονος τεχνικός στη χθεσινή του ομιλία

Η αγωνιστική άνοδος φαντάζει πλέον ως θαύμα για ΑΡΗ, όπου το κλίμα είναι βαρύ και η ψυχολογία των παικτών καταρρακωμένη. Ήταν φανερό άλλωστε και χθες στα αποδυτήρια. 

Αρκετοί -αν όχι όλοι- είναι εκείνοι που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε η νίκη στις Σέρρες, όντας παράλληλα πολύ προβληματισμένοι από τη στιγμή που η άνοδος μοιάζει ως ένας πολύ μακρινός στόχος. Άπαντες όμως γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρώτοςκαι καλύτερος ο Νίκος Κωστένογλου. 

Από χθες ο προπονητής του ΑΡΗ έχει ξεκινήσει μία.. επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού της ομάδας από τη στιγμή που απομένουν πέντε αγώνες και η άνοδος ακόμα «παίζεται» μαθηματικά. «Ό,τι έγινε, έγνε. Συνεχίζουμε. Μπορεί να κερδίζαμε στις Σέρρες και μετά να μην κάναμε το ίδιο στον ΟΦΗ. Μπορεί ακόμα και να χάναμε. Οφείλουμε όμως να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να πάρουμε τις νίκες στους αγώνες που απομένουν», ήταν μερικά από τα λόγια του Κωστένογλου προς τους παίκτες, με τον 47χρονο τεχνικό να καλείται να διαχειριστεί εκ νέου πιο… ζεστά τον τομέα της ψυχολογίας παράλληλα με το αγωνιστικό σκέλος. 

Προτεινόμενα Άρθρα