Ποινές αφαίρεσης βαθμών προβλέπει ο ΚΑΠ, αλλά.. (vid)

από AllAboutARIS

Για να δούμε την κα. Μπόζνου

Ο παρατηρητής του αγώνα ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης αναφέρει προπηλακισμό του από παίκτη και παράγοντες των φιλοξενούμενων.

Έκπληκτοι δηλώνουν στον Απόλλωνα, αφού βλέπουν ότι βάσει της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα με τον ΟΦΗ θα κληθούν και οι ίδιοι σε απολογία! Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο διαιτητής, Ιωάννης Παπαδόπουλος έγραψε στην έκθεσή του ότι αρκετοί οπαδοί επιτέθηκαν στον ίδιο και στους βοηθούς του, ότι οδηγήθηκε στα αποδυτήρια συνοδεία Αστυνομίας και ότι του επιτέθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας των γηπεδούχων. Ουδεμία αναφορά κάνει στους φιλοξενούμενους.

Αντίθετα, ο παρατηρητής Αντώνης Βλαχάκης στα όσα αναφέρει εμπλέκει και τον Απόλλωνα! Σημειώνει, λοιπόν, ότι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πήγαν στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθούν και ότι κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» χωρίς μπλούζα του είπε: «τώρα να δω τι θα γράψεις μουν… ο». Σημειώνει δε ότι προπηλακίστηκε από παράγοντες των φιλοξενούμενων και ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ του τοποθετήθηκε και νάρθηκας στο χέρι.

Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε οτι για προπηλακισμό αξιωματούχων του αγώνα προβλέπεται και αφαίρεση βαθμών. Θα εχει ενδιαφέον η απόφαση της κα. Μπόζνου…

Προτεινόμενα Άρθρα