Γκέλα η Λαμία

από AllAboutARIS

Αν ο ΑΡΗΣ νικήσει αύριο τον Αχαρναϊκό, θα μειώσει ξανά στους έξι βαθμούς

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Football League, ο ΟΦΗ «έκλεψε» τους δύο βαθμούς από την Λαμία στην έδρα της, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Πλέον, η ομάδα της Φθιώτιδας είναι στο +9 από τον ΑΡΗ, έχοντας, όμως, ένα ματς περισσότερο, όπερ σημαίνει ότι εφόσον οι «κίτρινοι» νικήσουν αύριο τον Αχαρναϊκό θα μειώσουν στους έξι βαθμούς.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ντουρμισάι στο 55, ενώ ο Μιλοσάβλιεβ ισοφάρισε στο 75΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζήλος, ο οποίος είχε αποβάλει τον Καράμπελα στο Αιγίνιο και χάρισε τρεις κόκκινες κάρτες στην ομάδα της Πιερίας, σήμερα «έπνιξε» καθαρή δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Βασιλογιάννη.

Λαμία (Μ. Τεννές): Πίτκας, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (87′ Καραγιάννης), Βάντερσον, Ντουρμισάι (72′ Αυγενικού), Βαλιός, Όμο, Ρότσα (46′ Ματσούκας), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Χαντί (58′ Όγκμποε), Πάγκαλος (58′ Μιλοσάβλιεβ), Μάνος, Βουό.

Προτεινόμενα Άρθρα