«Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του 27χρονου κεντρικού αμυντικού για τη νίκη επί του Αχαρναϊκού και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Ξέαμε ότι ο αντίπαλος θα κλειστεί από πίσω και θα κάνει μαζική άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθαρό μυαλό για την τελική πάσα. Στο δεύτερο με μία προσωπική ενέργεια πήραμε το προβάδισμα και μετά ήρθε το δεύτερο γκολ. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, για να πάμε στο Ηράκλειο και να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις, γιατί όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Εχουμε πολλά να δούμε ακόμα…».

Για το χέρι που δεν δόθηκε πάνω στη γραμμή και τη γενικότερη στάση της διαιτησίας απέναντι στον ΑΡΗ: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό. Προσπαθούμε να το αφήσουμε στην άκρη και να το ξεπεράσουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Σε εξοργίζει βέβαια, την ώρα που βλέπεις τους αντιπάλους σου να παίρνουν σφυρίγματα που δεν υπάρχουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι δυστυχώς. Πρέπει να ξεπερνάμε και αυτό το εμπόδιο».

Για το ματς στο Ηράκλειο: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω αυτά τα… λάθη που βλέπουμε, να μην γίνονται ποτέ».

Προτεινόμενα Άρθρα