Έπαιξαν όσο χρειαζόταν

από AllAboutARIS

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ που ξεκλείδωσε στην επανάληψη την άμυνα του Αχαρναικού.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου πέρα από δυο φάσεις, μια σε κάθε ημίχρονο που αναγκάστηκε να αφήσει την εστία του και να ενεργήσει ως αμυντικός. Κατά τα άλλα πέρασε ένα ακόμη ήσυχο απόγευμα.

ΝΕΤΟ: Η απουσία αγώνων ήταν εμφανής σε κάποια σημεία για τον βραζιλιάνο που όμως είχε διάθεση, όρεξη, έτρεξε πολύ και προσπάθησε. Δεν του βγήκαν οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες αλλά ήταν μια διαρκής απειλή για την αντίπαλη άμυνα.

ΣΟΟΥΖΑ: Λίρα εκατό σε ένα ακόμη παιχνίδι ο πορτογάλος που ήταν σχεδόν πάντα πρώτος στην μπάλα και με σωστές τοποθετήσεις. Έχει «δέσει» με την ομάδα και αποδεικνύεται χρήσιμη επιλογή. Του αρνήθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι ο διαιτητής.

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και δήλωσε έτοιμος όποτε τον χρειαστεί ο προπονητής του. Εξαφάνισε τον Μετσίνι, στον αέρα ήταν ανίκητος ενώ βοήθησε κάποιες φορές και στο κατέβασμα της μπάλας από την άμυνα.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Αμυντικά δεν είχε προβλήματα και έτσι πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες, άλλες καλές και άλλες κακές. Πάτησε περιοχή, είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν κακό το τελείωμά του.

ΡΟΒΑΣ: Έπαιξε ένα ημίχρονο και με εξαίρεση ένα αβίαστο λάθος από το οποίο βγήκε στην κόντρα ο Αχαρναικός ήταν θετικός και με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Τον απέσυρε ο Κωστένογλου αφού ήταν περιττός ένας ακόμη αμυντικός μέσος.  

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Ένα ημίχρονο έπαιξε αριστερός ακραίος επιθετικός, στην επανάληψη στον άξονα. Δεν πλησίασε προηγούμενες εμφανίσεις, φάνηκε να κουράστηκε στην επανάληψη αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πάτησε περιοχή χωρίς όμως να απειλήσει.

ΠΙΤΟΥ: Για 60΄ ήταν  θετικός βοηθώντας στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και ηρεμώντας το παιχνίδι όποτε χρειαζόταν. Πήρε 1-2 σουτ που δεν του βγήκαν. Τραυματίστηκε στο τέλος και αντικαταστάθηκε.

ΤΑΤΟΣ: Με αυξομειώσεις στην απόδοσή του ο Τάτος που όποτε ανέβαζε στροφές ο ΑΡΗΣ έκανε ευκαιρίες, όπως στο πρώτο ημίχρονο που δυο δικές του ενέργειες ήταν όλα κι όλα όσα είδαμε από τους κίτρινους. Στην επανάληψη πέρασε στην γραμμή και με το πέναλτι στο 80΄ κλείδωσε τη νίκη.  

ΝΤΟΥΝΗΣ: Διάθεση, τρέξιμο, όρεξη, πολλές προσπάθειες, συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και αυτός που άνοιξε με ωραίο σουτ το σκορ. Από τους πιο δραστήριους παίκτες.

ΙΛΙΤΣ: Μακριά από το γκολ ο σέρβος σε ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι αλλά τουλάχιστον τρέχει και δείχνει διάθεση. Είχε μια ωραία ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο αμυντικός πρόλαβε τον Ντούνη.  

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε ορεξάτος με την έναρξη της επανάληψης, έτρεξε, πίεσε τον αντίπαλο, είχε μια καλή ευκαιρία στο 1-0 να σκοράρει και γενικά μπήκε στο πνεύμα του αγώνα.  

ΜΑΚΟΥΤΑ: Μπήκε αντί του Πίτου και στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν πολύ θετικός με αλάνθαστες μεταβιβάσεις και σωστές τοποθετήσεις. Ο «μικρός» έχει ξεκάθαρα μέλλον και υπό διαφορετικές συνθήκες θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Επέστρεψε μετά από δυο μήνες και έπαιξε ένα τέταρτο για να πάρει λίγο ρυθμό. Πρόλαβε να πάρει 2-3 φάουλ και ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε. Θα τον χρειαστεί στα κρίσιμα ματς που έρχονται ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα