«Ήρθε η ώρα να σταματήσει το bullying του κόσμου μας, αν χρειαστεί μπαίνω μπροστά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάλεσμα του γνωστού επιχειρηματία και εκδότη της «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» σε κόσμο, διοικήσεις και επιφανείς παράγοντες για μία ενωτική προσπάθεια

Κάλεσμα για μία ενωτική προσπάθεια απηύθυνε ο Ντίμης Παπαϊωάννου μέσω της εκπομπής «AllAboutARIS Fans» του «Libero 107,4»

Ο γνωστός επιχειρηματίας και εκδότη της εφημερίδας «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» κατέθεσε τη δική του πρόταση για τον σχηματισμό μίας επιτροπής αποτελούμενη από διοικούντες της ομάδας, επιφανή μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας και δήλωσε πρόθυμος να μπει μπροστά, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν έχει την πρόθεση να εμπλακεί ξανά διοικητικά με τον σύλλογο.

Για το εγχείρημα της «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!»: «Δεν αισθάνομαι εκδότης. Με τον φίλο μου τον Ηλία (σ.σ. Πόππη), σκεφτήκαμε ότι ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη ένα έντυπο για να συσπειρώνει το κόσμο. Κάναμε την προσπάθεια μας και πάλι πολύ καλά, γιατί η ανταπόκριση του κόσμου είναι απίστευτη. Ο κόσμος είχε ανάγκη αυτή την εφημερίδα».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Ξεκινήσαμε με άλλες προοπτικές τη χρονιά και εξελίχθηκε διαφορετικά. Βιώνουμε καθημερινά την αδικία και φτάσαμε στο σημείο να εξαρτόμαστε από άλλους για την άνοδο. Βέβαια δώσαμε και εμείς πολλά δικαιώματα για αυτό.

Η σεζόν ξεκίνησε με όλες τς καλές προοπτικές για την άνοδο. Με ένα απίστευτο ρόστερ. Δεν είχε τη βοήθεια που χρειαζόταν όμως, όταν η απόδοση του δεν ήταν καλή. Οπως δηλαδή γίνεται με τις δύο πρώτες ομάδες και τις κραυγαλέες αποφάσεις των διαιτητών που γελάει όλη η Ελλάδα. Το ρόστερ δεν θέλει μόνο ονόματα αλλά και άλλα πράγματα. Είναι δύσκολη η Β΄Εθνική. Δεν φτάνει η φανέλα ή τα ονόματα. Χρειάζεται ένα σύνολο πραγμάτων και παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία. Πιστεύω ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Θέλω να σταθώ στο bullying που δέχεται ο κόσμος του ΑΡΗ. Είτε από τους καινούργιους εξυγιαντές, όπως τους λένε, του ποδοσφαίρου, που κόπτονται για το καλό του με πρώτο και καλύτερον κ. Γραμμένο. Βλέπει και ανέχεται αυτή την κατάσταση. Τα όργια εις βάρος του ΑΡΗ, το τρένο της Λαμίας, του Απόλλωνα και τις ευνοϊκές διαιτησίες. Τελικά όμως άλλες εντολές παίρνει ο κ. Γραμμένος.

Να πάμε στα κυβερνητικά στελέχη που δεν κρατούν τα προσχήματα πλέον; Ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών και τα αστειάκια για το πλεόνασμα. Ο κ. Ζουράρις με τις αμπελοφιλοσοφίες του. Να μας πουν γιατί δεν εκδικάζεται η υπόθεση της Λαμίας. Λένε ότι δεν μπορούν να παρέμβουν, το κάνουν όμως σε όλα τα υπόλοιπα. Δεν σέβονται τον λαό του ΑΡΗ. Έχουν παρασυρθεί από την έπαρση και ξεχνούν ότι η μισή πόλη είναι ΑΡΗΣ. Οταν πάνε στα σπίτια τους, θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι περήφανος και περπατάει με ψηλά το κεφάλι και δεν ξεχνάει. Άλλοι δεν περπατούν με ψηλά το κεφάλι. Θα τους αφήσουμε έτσι ή επιτέλους θα δείξουμε τη δυναμική του ΑΡΗ;».

Για το ενδεχόμενο να εμπλακεί ξανά διοικητικά στην ομάδα: «Ε ;oχι φυσικά. Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορώ. Τα μεγέθη έχουν ξεφύγει. Τον ΑΡΗ πρέπει να τον διοικούν μεγαλοπαράγοντες με πολύ μεγάλη οικονομική ευχέρεια. Εμείς είμαστε κοντά, αλλά μέχρι εκεί».

Για την κατάσταση στον σύλλογο: «Εμείς έχουμε διαλυθεί. Δεν ακουγόμαστε πουθενά. Δώσαμε και εμείς δικαίωμα. Ήρθε η ώρα πλέον να κάνουμε κάτι. Και ας μπω και εγώ μπροστά σε μία επιτροπή. Ερασιτέχνης και επιφανείς παράγοντες. Πρέπει να σταματήσει όμως το bullying στον ΑΡΗ. Όλοι μαζί. Ας σταματήσουμε να μαλώνουμε και να δείξουμε τη δύναμη μας. Οσο αργούμε, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα».

Για το τμήμα μπάσκετ: «Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Ανέβασε το μπάτζετ, αλλά ήταν μια χρονιά με πολλές ατυχίες. Ο κ. Πρίφτης αναγκάστηκε να αλλάξει αρκετούς παίκτες και χάθηκε η χημεία. Φυσικά στο τέλος και στα πλέι οφ δείξαμε ότι έστω κι έτσι περάσαμε στα ημιτελικά και πάμε για παραπάνω. Ας καταλάβουμε ότι δεν γίνεται μία ομάδα από τη μία μέρα στην άλλη. Και η οικογένεια Λάσκαρη το γνωρίζει καλά. Αν κάθε χρόνο μπαίνει ένα λιθαράκι, κάποια στιγμή θα μπορέσει να σπάσει ακόμα και τη δυάδα».

Για τα σχόλια κάποιων περί αμφισβήτησης προς την οικογένεια Λάσκαρη από τον ίδιο: «Η “ΓΕΝΕΣΙΣ” έδωσε τις μετοχές στον κ. Λάσκαρη. Είχαμε αποχωρήσει πιο πριν βέβαια και δεν αφήσαμε ούτε 1 ευρώ χρέος, κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Είμαστε χαρούμενοι που η οικογένεια Λάσκαρη βρίσκεται στον ΑΡΗ».

Για τη δική του ενδεχόμενη συβολή στην εύρεση ενός επενδυτή: «Εγώ έχω πελάτες στο εξωτερικό αλλά δεν έχουν τρέλα με τη μπάλα όπως εμείς, που ασχολούμαστε όλη τη μέρα με τον ΑΡΗ μας.

Πρέπει να πάμε σε όλα τα κόμματα και να αναφέρουμε το πρόβλημα μας. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να είμαι μπροστά σε αυτή την προσπάθεια. Και για τον ΑΣ και για την επιτροπή που θα σχηματιστεί και για τα ραντεβού στην Αθήνα. Θέλω όμως και συμπαράσταση από τις διοικήσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα