Κοντάρια…καρμανιόλες στο Ηράκλειο

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Όργια κατά του ΑΡΗ από τους δυο βοηθούς στο παρελθόν με αποκορύφωμα το γκολ οφσάιντ του Πετρόπουλου στο Βικελίδης από τον…Μπαλτά. Διαιτητής ο Θάνος που ήταν τέταρτος με την Κουρομπίλια!

Ο ΑΡΗΣ την φετινή σεζόν δυστυχώς έχει γίνει έρμαιο των διαθέσεων της ΚΕΔ και ειδικά στα ματς με την Λαμία και τον Απόλλωνα οι…αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί διαμόρφωσαν με τα σφυρίγματά τους το αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων. Στο Ηράκλειο ο ΑΡΗΣ πάει στην κυριολεξία ως πρόβατο στην σφαγή αφού ορίσθηκε “επίλεκτη” ομάδα. Πρώτα από όλα ο Θάνος από τα Γρεβενά, ρέφερι που έχει αδικήσει ουκ ολίγες φορές τον ΑΡΗ-αδυναμία του τα ματς με Αστέρα Τρίπολης- και ήταν τέταρτος στο περίφημο ματς με την Κουρομπίλια. Τότε που ρέφερι ήταν ο τωρινός αρχιδιαιτητής Τριτσώνης.

Βοηθοί του δύο εξαίρετα σημαιάκια. Κωσταράς Αιτωλοακαρνανίας με δεκάδες αποφάσεις εναντίον του ΑΡΗ, αλλά κυρίως ο…Μπαλτάς που έχει μείνει στην ιστορία όταν δεν είχε υποδείξει οφσάιντ στις καθυστερήσεις αγώνα με την ΑΕΚ στο Βικελίδης, με τον Πετρόπουλο να είναι 2 μέτρα οφσάιντ!!!

Με αυτούς θα παίξει ο ΑΡΗΣ στην Κρήτη! Η ΚΕΔ συνεχίζει το θεάρεστο έργο της εξυγίανσης. Τριτσώνης και Κουκουλάκης ξέρουν πολύ καλά ποιους στέλνουν και βέβαια το θέμα δεν είναι ο ΟΦΗ. Και η ομάδα της Κρήτης φέτος έχει παρόμοια αντιμετώπιση με αυτή του ΑΡΗ. Οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της κατηγορίας έχουν τραγική αντιμετώπιση, ενώ Λαμία και Απόλλωνας ευνοούνται σκανδαλωδώς.Δεν πρέπει να ανησυχουν Λαμία και Απόλλωνας που το Χ σε λίγο θα δίνει no bet (αλήθεια θα επέμβει κάποιος;) και φυσικά ο ΑΡΗΣ να μην μπορεί ούτε ως τρίτος να διεκδικήσει άνοδο…

Στην Λαμία ορίστηκε ο Μάνταλος που είχε σφυρίξει και το Απόλλων-ΑΡΗΣ.

Θυμηθείτε τι γκολ μέτρησε ο Μπαλτάς…

Προτεινόμενα Άρθρα