Ορατός ο κίνδυνος των ομαδικών προσφυγών

Κίνδυνος για «κανόνι» και στη Σπάρτη

Ορατός ο κίνδυνος των ομαδικών προσφυγών

Οριακή είναι η κατάσταση στη Σπάρτη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ομαδικές προσφυγές.

Μετά την αποχώρηση Γιαννακόπουλου, οι νεοφώτιστοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τα οικονομικά προβλήματα να ταλανίζουν τον σύλλογο. 

Μισθοί τριών μηνών, δόσεις συμβολαίων, ενοίκια δεν έχουν καταβληθεί, ενώ υπάλληλοι γραφείων, σεκιούριτι κι αρκετοί άλλη παραμένουν επίσης απλήρωτοι. 

Η επιστροφή του Δημήτρη Νικόλαρου στον σύλλογο δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής κάτι και παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις, πληρωμές δεν έγιναν ούτε την Τετάρτη σύμφωνα με τη “Sportday”. 

Η προσπάθεια εξάλλου του νέου μεγαλομετόχου να πείσει τους παίκτες να “κουρέψουν” μέρος των οφειλομένων τους, έπεσε στο κενό και σήμερα το βράδυ φαίνεται ότι έχει μπει η deadline. 

Εφόσον δεν πληρωθούν οι παίκτες, αναμένεται να κινηθούν ομαδικά με προσφυγή όπως σημειώνεται, καθιστώντας το μέλλον της ομάδας αβέβαιο. 

Πηγή: sdna.gr 

Την… κάνουν για Στοκχόλμη Γιουνάιτεντ και Άγιαξ
Προηγούμενο άρθρο Την… κάνουν για Στοκχόλμη Γιουνάιτεντ και Άγιαξ
Επόμενο άρθρο Περιμένει Μπούρμπο
Περιμένει Μπούρμπο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News