Υποκριτές δεν ντρέπεστε;

από AllAboutARIS

Η διοργανώτρια αρχή όρισε όλα τα παιχνίδια την ίδια ώρα και την ίδια μέρα και αυτού του Σαββατοκύριακου, που στην ουσία κρίνεται η άνοδος, έβαλαν τον ΑΡΗ να παίξει Σάββατο και Λαμία-Απόλλωνα Κυριακή.

Απροκάλυπτα, όπως συμβαίνει καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος συνεχίζει να ευνοεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Λαμία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το ποιες ομάδες θα πάρουν την άνοδο, καθώς ο ΑΡΗΣ παίζει με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντί λοιπόν η διοργανώτρια αρχή να ορίσει όλα τα παιχνίδια ίδια ώρα και ίδια ημέρα, όπως πρέπει, έβαλε τον ΑΡΗ να παίξει μία ημέρα νωρίτερα με τον ΟΦΗ (Σάββατο 13/05), προκειμένου Λαμία και Απόλλωνας -που αγωνίζονται Κυριακή-, να γνωρίζουν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης που από την επόμενη αγωνιστική όρισαν ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. Το Χ στο Λαμία-Απόλλων πόσο δίνει;

Προτεινόμενα Άρθρα