"Η βοήθεια να είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο Αντώνης Σαπουντζής για τον Αρτούρ Λεκμπέλο και τον φετινό ΑΡΗ

Ο Αντώνης Σαπουντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM/

Αναλυτικά ανέφερε: 

Για την είδηση του προβλήματος υγείας του Αρτούρ:

“Σίγουρα ήταν στενάχωρο. Το πρόβλημα του Αρτούρ είναι χρόνιο και το ήξερα από παλιά. Έχουμε βρεθεί και μιλάμε στο τηλέφωνο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μπορέσει να το ξεπεράσει. “

Για την κινητοποίηση όλης της οικογένειας του ΑΡΗ στο πλευρό του Αρτούρ:

“Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που περνάει. Θα θέλαμε, ακόμη και να μην ήταν ο Αρτούρ ή ακομη και να ήταν από άλλη ομάδα να μην το περνάει κανείς αυτό και να μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον οποιονδήποτε. Έχει κινητοποιηθεί πολύς κόσμος να βοηθήσει και εύχομαι τα καλύτερα σε αυτόν και σε όλο τον κόσμο γενικά. Ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν αξίζει να το έχειαυτό το πράγμα. “

Για την φιλική αναμέτρηση:

“Σίγουρα τους τιμάει και αυτούς που ενδιαφέρονται. Θα έρθουν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν αρκετοί παίκτες. Καλό θα είναι να μαζευτεί και πολύς κόσμος και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια ώστε η βοήθεια να είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται και να δώσουμε όλοι μαζί τις ευχές μας. Να πάνε όλα καλά.”

Για τον φετινό ΑΡΗ:

“Δεν είναι ότι καλύτερο αυτό που βλέπω. Στην αρχή περιμέναμε κάτι πολύ πιο εύκολο, να περάσει η χρονιά και ο ΑΡΗΣ να ανέβει και να φτάσει εκεί που ανήκει. Δεν ξέρω τι να πω, ίσως λάθος κινήσεις, ίσως υποτιμήσαμε την κατηγορία, ίσως και οι αντίπαλοι να ήταν πιο διαβασμένοι, ώστε να ξέρουν πιο καλά το πρωτάθλημα της Β εθνικής, το οποίο είναι και αρκετά δύσκολο. Η οπμάδα έχει βρεθεί σε αυτή την δύσκολη θέση και δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια. 

Μπορει να έχει γίνει το λάθος της προηγούμενης χρονιάς, όταν η ομάδα βρίσκονταν στην τρίτη εθνική και η ομάδα πήρε αρκετά παιχνίδια μόνο με την φανέλα. Η Β δεν είναι έτσι. Έχει παίκτες  που ξέρουν πολύ καλά την κατηγορία. Προπονητές έμπειρους στην δεύτερη κατηγορία και θεωρώ πως μιλάμε για ένα σκαλοπάτι πριν την Superleague. Εκεί την πάτησε ο ΑΡΗΣ.”

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ:

Ο ΑΡΗΣ πρέπει να κερδίζει μέχρι το τέλος. Μιλάμε για το σημαντικότερο ίσως παιχνίδι, αν ο ΑΡΗΣ θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για άνοδο. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να κερδίσει ότι και να γίνει. Το κίνητρο δεν παίζει ρόλο, καθώς ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομαδα και θα παίξει για ητννίκη. Χρειάζεται πίστη από την ομάδα και οι παίκτες να δώσουν το 100%.

Προτεινόμενα Άρθρα