Απόδραση από το «Γεντί Κουλέ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αν δεν κερδίσει… χάνεται

Το παιχνίδι που εδώ και καιρό φάνταζε το πιο καθοριστικό για τον ΑΡΗ, έφτασε. Και αυτό δεν είναι άλλο από το σημερινό με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (17:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΤ3).

Στο Ηράκλειο οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν σήμερα ίσως το τελευταίο τους χαρτί στην προσπάθεια τους να πετύχουν τον πολύ δύσκολο στόχο της ανόδου καθώς χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενη ήττα της Λαμίας από τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Με γεμάτη… φαρέτρα στο Ηράκλειο

Μετά από καιρό ο Νίκος Κωστένογλου είδε τις επιλογές του να αυξάνονται πριν την κομβική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Από τη μία μπορεί να υπολογίζει εδώ και μία εβδομάδα τον Μπαργκάν, ενώ επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Τζανακάκης, Μπούρμπος και Ταυλαρίδη που μαζί με τον Σόουζα θα αποτελέσουν την τετράδα στην άμυνα. Πίτου- Ρόβας θα είναι οι δύο χαφ, με την τριάδα των Ντούνη, Παυλίδη, Τάτου πίσω από τον Ίλιτς. Το πιο πιθανό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Κωστένογλου σήμερα στο «Γεντί Κουλέ».

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Το γόητρο του ΟΦΗ

Οι διαδοχικές ισοπαλίες με Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία έχουν δυσκολέψει αρκετά το έργο του ΟΦΗ για την κατάληψη της 3ης θέσης. Η χρόνια μοιάζει… τελειωμένη για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία παρόλα αυτά έχει υψηλό το κίνητρο της νίκης από τη στιγμή που υποδέχεται τον ΑΡΗ.

Ο Παπαδόπουλος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή γα τη συμμετοχή του Κώτσιου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και είναι αμφίβολος. Εκτός αποστολής αλλά για αγωνιστικούς λόγους, έμειναν οι Δερμιτζάκης, Φαζός, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Χίσι, Κοντογιάννης και Μανιαδής.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Δαύκος, Κώτσιος, Παντίδος, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί, Αντουκόρ, Βρεττός, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό, Μάνος, Νάστος, Ράντι και Πάγκαλος.

Προτεινόμενα Άρθρα