Αποκάλυψη Νίκου Λάσκαρη για το ποδόσφαιρο

από AllAboutARIS

Όσα είπε στην «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» ο Νίκος Λάσκαρης

Σε αποκάλυψη ότι του ζητήθηκε να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και ότι το σκέφτεται προχώρησε ο Νίκος Λάσκαρης στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!».

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

Για την αποκάλυψη ότι του ζητήθηκε να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Ναι, μας έχει ζητηθεί να βοηθήσουμε. Έχω κάθε καλή διάθεση. Με αποτρέπει ότι βλέπουμε έκτροπα, όπως αυτά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ή την αντιμετώπιση που τυγχάνει η οικογένεια μου, αλλά και η ομάδα από μερίδα φιλάθλων. Για να σας εξηγήσω: όταν προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για τον ΑΡΗ και κάποιοι, που έχουν συμφέροντα, προσπαθούν να ξεσηκώσουν μερίδα φιλάθλων, τότε μπορείτε να μου πείτε εσείς, ποίος θα βάλει τα χρήματα, τα οποία στο ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα για να νιώσει, να βιώσει, κάτι αντίστοιχο;».

Για το αν του έχει ζητηθεί να βοηθήσει ο ίδιος ή κάποιος άνθρωπος που θα βρει: «Και τα δυο! Σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι. Αλλά έχουν ζητηθεί και τα δυο. Για το πρώτο δεν υπάρχει περίπτωση. Το δεύτερο το σκέφτομαι. Απλώς για το δεύτερο, όποιον φέρω θα έχω την ευθύνη, γιατί εγώ θα έχω κάνει τον “γάμο”. Και από τώρα σκέφτομαι τι θα τραβήξει ο άνθρωπος στο μέλλον…Στις νίκες θα είναι θεός και στις ήττες θα του λένε ” τι ήρθες να κάνεις εδώ;”. Θα είμαι υπεύθυνος εγώ. Αλλά το σκέφτομαι και θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτό σύντομα».

Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» που κυκλοφορεί.

Προτεινόμενα Άρθρα