«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην εικόνα του ΑΡΗ από το 67′ και μετά έδωσε έμφαση ο Νίκος Κωστένογλου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι η ομάδα οφείλει να συνεχίσει την προσπάθεια της.

Για τον αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος. Μπήκε πιο δυνατά, είχε την υπεροχή και πήρε το προβάδισμα. Εχω κάποιες ενστάσεις βέβαια για την προηγούμενη φάση. Στη φάση με τις κόκκινες, μπορώ να πω ήταν για τον ΟΦΗ ήταν λιγότερο οδυνηρή εηέλιξη. Μπήκε ο Νάστος στα στόπερ και δεν άλλαξε κάτι στη δομή του. Για εμάς, η αποβολή του Μπούρμπου δημιούργησε προβλήματα και χάσαμε τη συνοχή μας από τις εσωτερικές αλλαγές.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να… σουλουπώσουμε το παιχνίδι, αλλά μέχρι το 60′ δεν ήμασταν απειλητικοί. Με την είσοδο Μπαργκάν-Καπνίδη αλλάξαμε τις ισορροπίες, άνοιξε το παιχνίδι και φτάσαμε στην ισοφάριση. Πέραν της φάσης που χάσαμε στο τέλος, ίσως η ισοπαλία να είναι δίκαιη. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός, αλλά με ικανοποιεί τουλάχιστον ότι ισοφαρίσουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό».

Για τη στιγμή που φίλησε το χέρι του Ευγένιου Γκέραρντ στο ημίχρονο: «Υπήρξε προπονητής μου. Ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην Κρήτη, στον ΟΦΗ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η ανθρώπινη πλευρά των αγώνων».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα περιμένουμε το αυριανό αποτέλεσμα των δύο ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή. Η δική μου λογική είναι να μην κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Όλο αυτό το διάστημα στοχεύουμε στη 2η θέση. Πρέπει όμως να εξασφαλίσουμε και την 3η, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι απαισιόδοξος. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που να μας ευνοήσουν. Χρειάζεται να επικρατήσει η λογική και να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Προτεινόμενα Άρθρα