«Πέταξαν» (πάλι) ένα ημίχρονο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σχεδόν όλοι κατώτεροι των περιστάσεων σε ακόμη ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων

ΔΙΟΥΔΗΣ: Με εξαίρεση τη φάση του γκολ, στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος έμοιαζε ώρες-ώρες σαν να παίζει μόνος του, με καταλυτικές επεμβάσεις στα σουτ των Βαλλιάνου (76′) και Βουό (77′)

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν σταθερός αμυντικά, φέρει ευθύνη όμως στη φάση το γκολ αφού του «έφυγε» ο Μιλοσάβλιεφ. Αψυχολόγητη η ενέργεια του στη σύρραξη του 33ου λεπτού, η οποία του κόστισε και την αποβολή του.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Ο μοιραίος του ΑΡΗ με την απίστευτη ευκαιρία που έχασε στο φινάλε του αγώνα. Στην επιστροφή του μετά από δύο αγωνιστικές φάνηκε ότι του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, σε ένα ματς όπου κλήθηκε να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Στα δύο άκρα της άμυνας και στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός χαφ.

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: Ο τραυματισμός του μόλις στο 3ο λεπτό φάνηκε ότι τον επηρέασε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ελέγχεται στη φάση του γκολ του ΟΦΗ, με το πάθος του να τον διακρίνει σε ένα ακόμη ματς.

ΣΟΟΥΖΑ: Δεν ήταν και από τις καλύτερες ημέρες του Πορτογάλου που μας έχει συνηθίσει σε πολύ πιο «γεμάτες» εμφανίσεις. Τις περισσότερες φορές πάντως που χρειάστηκε να επέμβει, ήταν εκεί. Και αυτός όμως φέρει ευθύνη στη φάση του γκολ.

ΠΙΤΟΥ: Παιχνίδι με κάποιες εκλάμψεις για τον Αργεντινό χαφ ο οποίος είχε μία μέτρια έως κακή εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερά κουρασμένος και ήταν από τους λόγους που τον έβγαλε ο Κωστένογλου.

ΡΟΒΑΣ: Οπως και ο Πίτου, έτσι και ο έτερος έμπειρος της μεσαίας γραμμής αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα προερχόμενος από καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Ήταν πιο σταθερός όταν μετατοπίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, μέχρι που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Πολύ λίγα πράγματα από τον 24χρονο εξτρέμ που δεν πάτησε περιοχή όσο θα έπρεπε και δεν τροφοδότησε τους συμπαίκτες του.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ με την αποβολή του Μπούρμπου μετατοπίστηκε στον άξονα. Πολύ τρέξιμο, πάλεψε αλλά τίποτα περισσότερο σε ένα μέτριο απόγευμα για τον 26χρονο μέσο.

ΤΑΤΟΣ: Προσπάθησε να πάρει την ομάδα πάνω του σε κάποιες φάσεις, είτε όμως κατέληγε σε λάθος ενέργειες είτε ήταν καλά κλεισμένος. Εξαιρετική η σέντρα του για τον Καπνίδη στο 1-1.

ΙΛΙΤΣ: Σε πολύ ρηχά νερά κινήθηκε ο Σέρβος που δεν μπόρεσε να απειλήσει αλλά ούτε και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. 

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Μπήκε στο ξεκίνημα της επανάληψης για να φέρει ισορροπία στην άμυνα. Είχε κάποια ανεβάσματα προς το τέλος του αγώνα αλλά γενικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Πολύ καλή η τοποθέτηση του μέσα στην περιοχή στη φάση του γκολ. Από εκεί και πέρα όμως δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά με εξαίρεση μια κεφαλιά στο 90ο λεπτό.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Μπήκε μαζί με τον Καπνίδη στο 67′ όταν ο Κωστένογλου αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει.

Προτεινόμενα Άρθρα