Πρόμπιερζ για ελληνική ομάδα;

από AllAboutARIS

Αφορμή η φετινή του πορεία με την Γιαγκελόνια με την οποία παλεύει στην κατάκτηση του τίτλου στην πολωνική λίγκα, τέσσερις στροφές πριν το τέλος των πλει-οφ.

Πράγματα και θαύματα κάνει στο πολωνικό πρωτάθλημα ο γνωστός από το πέρασμά του από τον πάγκο του ΑΡΗ, Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο πολωνός τεχνικός, έχοντας στα χέρια του το μικρότερο και πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας, με παίκτες γηγενείς 20-21 ετών, παλεύει για τον τίτλο όντας στην 1η θέση μαζί με την Λεχ Πόζναν, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των πλει-οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην πολωνική λίγκα.

Τα κατορθώματά του φαίνεται ότι έχουν φτάσει ως τα μέρη μας και σύμφωνα με τις πληροφορίες το όνομά του βρίσκεται στο μπλοκάκι ελληνικών ομάδων που αναζητούν προπονητή και τον έχουν στις επιλογές τους με γνώμονα ότι έχει ξαναπεράσει από την Ελλάδα. Μένει να δούμε αν είναι μόνο φήμες ή και κάτι πιο χειροπιαστό αν και με την πορεία που κάνει φέτος με την Γιαγκελόνια, δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα εφόσον αποφασίσει να φύγει.

Προτεινόμενα Άρθρα