Ξεκαθάρισμα…

από AllAboutARIS

"ΝΑΙ ο ΑΡΗΣ θα ήταν στην Λίγκα εφόσον δεν ευνοούνταν σκανδαλωδώς η Λαμία όχι μόνο από την διαιτησία και την… κακή φόρμα των αντιπάλων της σε συγκεκριμένα ματς…"

Αυτή την εβδομάδα ο ΑΡΗΣ θα έπρεπε να προετοιμάζεται για να κερδίσει την Λαμία και να σφραγίσει την άνοδο στην κατηγορία. Αντί για αυτό ήδη έχει μπει σε μία διαδικασία- στην οποία έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια-αβεβαιότητας.

Καταρχήν για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. ΝΑΙ ο ΑΡΗΣ θα ήταν στην Λίγκα εφόσον δεν ευνοούνταν σκανδαλωδώς η Λαμία όχι μόνο από την διαιτησία και την… κακή φόρμα των αντιπάλων της σε συγκεκριμένα ματς, αλλά και από την απίστευτη εξέλιξη με Ντουρμισάι. Την υπόθεση που μπήκε στο αρχείο χωρίς να εκδικαστεί και έκτοτε βεβαίως ενώ θεωρητικά η Λαμία έχει δίκιο και για αυτό δεν εκδικάστηκε η υπόθεση, δεν ξαναχρησιμοποίησε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ 6 παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική.

Για να μπορεί όμως η Λαμία να περνάει με…μούφα πέναλτι από την Καλλιθέα, μούφα πέναλτι και γκολ επιθετικό φάουλ από τον Κισσαμικό, να ξαναχτυπάει τα πέναλτι που χάνει με Παναιγιάλειο, να ακυρώνεται κανονικό γκολ του Αχαρναικού, να βάζει γκολ με 5 παίκτες οφσάιντ και πολλά πολλά ακόμα με αποκορύφωμα την απίστευτη “σφαγή” από τον Καλογερόπουλο, έπρεπε ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΑΡΗΣ.

Γιατί αν ο ΑΡΗΣ δεν πετούσε τους βαθμούς με Καρδίτσα, Αιγινιακό, Καλλιθέα, Αγρ. Αστέρα, Σπάρτη, Πανσερραικό (συνολικά 13) κανείς δεν θα δρομολογούσε όλα τα παραπάνω. Δεν βάζω τα ματς με την Λαμία, τον Απόλλωνα, τον ΟΦΗ, τα Τρίκαλα άσχετα αν υπάρχουν παράπονα ή όχι.

Ο ΑΡΗΣ πρώτα έδωσε δικαιώματα, τους επέτρεψε με τα δικά του λάθη σε πολλά επίπεδα να το πιστέψουν και όντας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, να είναι εκτός δυάδας. Αυτό που θέλει βέβαια στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι 4 βαθμούς για να πάρει την τρίτη θέση με την ελπίδα ότι θα προκύψει θέση από τις…καραμπόλες της αδειοδότησης. Είναι βέβαιο ότι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ θα είναι αυτό που θα αποφασίσει καταρχήν για το ποιες ομάδες θα πέσουν λόγω μη αδειοδότησης και στην συνέχεια ποια θα πάρει την θέση τους. Ο Λεβαδειακός μπορεί να έχει φιλίες ετών, αλλά πλέον τα…κόζια έχουν αλλάξει. Οπότε ο ΑΡΗΣ θα κυνηγήσει και εκεί τις όποιες ελπίδες του.

Σε κάθε περίπτωση όμως είτε η ομάδα παίξει στην Α, είτε στην Β, θα πρέπει να βγει ο Θόδωρος Καρυπίδης και να τοποθετηθεί για την επόμενη μέρα. Ο ΑΡΗΣ πλέον δεν βρίσκεται ούτε σε κατάσταση διαχείρισης μέσω Λέσχης, που ανεβοκατέβαζε ανάλογα με το…θυμικό διοικήσεις, ούτε φυσικά ποδοσφαιρικό τμήμα που μπορεί ο ΑΣ να αλλάζει τον…έφορο.

Είναι ΠΑΕ και αν κάποιος θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ, πρέπει να αγοράσει την ΠΑΕ. Επομένως το αν πουλάει ή όχι, τι προτίθεται να πράξει, αν το συζητάει, υπό ποιες συνθήκες το συζητάει, αν θα παίξει ρόλο η κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα και ότι μα ότι απασχολεί τον σύλλογο θα πρέπει να διευκρινιστεί από τον μεγαλομέτοχο. Οφείλει ο ίδιος να μιλήσει και να προχωρήσει στις πράξεις που θα διασφαλίσει την επόμενη μέρα της ομάδας με αυτόν ή χωρίς αυτόν.

Και αυτό το ξεκαθάρισμα πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα. Όσο πιο άμεσα γίνεται…

ΥΓ1 Ο ΑΡΗΣ δεν ανέβηκε μία κατηγορία όπου η sportsradar εντόπισε 50(!!!) παιχνίδια ύποπτα για παράνομο στοιχηματισμό. Από ατά σύμφωνα με τις ως τώρα-τουλάχιστον- πληροφορίες δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι του ΑΡΗ. Θα πέσω από τα σύννεφα πάντως αν προστεθεί το ματς αυτής της αγωνιστικής. Το…άχαστο Χ στην Λαμία το οποίο θα έβγαινε είτε ο ΑΡΗΣ κέρδιζε στην Κρήτη είτε όχι.

ΥΓ2 Μεγάλη η στιγμή που ο Κωστένογλου γονατίζει και φιλά το χέρι του Γκέραρντ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

ΥΓ3 Να σχολιάσω την απόδοση των παικτών του ΑΡΗ και σε αυτό το παιχνίδι; Όπως και σε τόσα άλλα ματς, απλά πολλοί κρίθηκαν κάτι παραπάνω από ανεπαρκείς. Και το ξεκαθάρισμα ισχύει και για το ρόστερ σε πολύ μεγάλο βαθμό όπου και να παίξεις τη νέα σεζόν.

ΥΓ4 ΤΕΤΑΡΤΗ 1700 ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΟΥΡ ΛΕΚΜΠΕΛΟ. Ειδικά η γενιά των 40αρηδων το οφείλουμε σε ένα πραγματικά μεγάλο 6άρι για τον ΑΡΗ με μεγάλη προσφορά και ήθος όσα χρόνια φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αρτούρ γερά και όλα θα πάνε καλά…

Προτεινόμενα Άρθρα