«Φρεσκάρει» την επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΡΗ κόντρα στη Λαμία, μετά και τις σημερινές τελευταίες δοκιμές – Ερωτηματικό το δίδυμο στον άξονα

Με ανανεωμένη γραμμή κρούσης φαίνεται ότι θα παραταχθεί τελικά ο ΑΡΗΣ στην αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε συνέχεια των δοκιμών της Πέμπτης, στη σημερινή προπόνηση φάνηκε ότι Καπνίδης-Μιλούνοβιτς διατήρουν το προβάδισμα τους για να επιστρέψουν μετά από αρκετό καιρό στο αρχικό σχήμα, πλαισιώνοντας Ντούνη και Τάτο στην επίθεση. Χωρίς να αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο της… ανατροπής την τελευταία στιγμή. 

Στη μεσαία γραμμή φαίνεται να υπάρχει και το μεγαλύτερο ερωτηματικό, αφού, Πίτου, Παυλίδης και Ρόβας έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες για τις δύο θέσεις των χαφ. Αυτοί που έχουν ελαφρύ προβάδισμα βάσει των σημερινών δοκιμών είναι οι δύο τελευταίοι, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει λίγο πριν το ματς. 

Στην άμυνα είναι δεδομένη η επιστροφη του Καράμπελα στο αριστερό άκρο και η μετατόπιση του Τζανακάκη στο δεξί, με τους Σόουζα-Ταυλαρίδη μπροστά από τον Διούδη που θα βρίσκεται στο τέρμα.

Προτεινόμενα Άρθρα