«Αν δε νικήσουμε θα συγχαρούμε τους πρωταθλητές»

από AllAboutARIS

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται ένα μικρο θαύμα για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση πρόκειται να συγχαρεί τους πρωταθλητές.

H αποψινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Εϊμπάρ, θα αποτελέσει τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Λουίς Ενρίκε στο Καμπ Νου. Ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να ολοκληρώσει την τριετή του θητεία στην Βαρκελώνη όπως την ξεκίνησε, δηλαδή με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ζητώντας παράλληλα ένα θαύμα στη Μάλαγα, όπου η τοπική ομάδα τίθεται αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που αποτύχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, δε θα έχει κανέναν ενδοιασμό να συγχαρεί ιπποτικά τους πρωταθλητές.

«Η συγκέντρωσή μας είναι μονόδρομος. Αν κατακτήσουμε τον τίτλο θα τον πανηγυρίσουμε δεόντως. Ειδάλλως θα συγχαρούμε τους πρωταθλητές, καθότι έτσι έχω μάθει να λειτουργώ.

Δεν είναι το «αντίο» αλλά το «εις το επανιδείν».Του χρόνου θα βρίσκομαι στις εξέδρες του Καμπ Νου, στη δική μου θέση», ξεκαθάρισε ο Ενρίκε.

Προτεινόμενα Άρθρα