«Απόλυτα δίκαιη η άνοδος μας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Κόλτσης βρέθηκε αντί του Μπάμπη Τεννέ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», χαρακτηρίζοντας απόλυτα δίκαιη την άνοδο της ομάδας του.

Για τον αγώνα και την άνοδο της Λαμίας: «Σήμερα είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα της Λαμίας, την πόλη και για όλο τον νομό. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσουμε από σήμερα τη 2η θέση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια τους όλη τη χρονιά. Το αξίζουν. Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο της ομάδας μας, που μας συμπαραστάθηκε σε όλα τα παιχνίδια. Μας έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλω να πω για τον ΑΡΗ ότι είναι μία μεγάλη ομάδα. Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Για το κατά πόσο θεωρεί ότι η άνοδος της Λαμίας είναι δίκαιη: «Θεωρώ ότι είναι η άνοδος μας είναι απόλυτα δίκαιη. Η ομάδα μας συγκροτήθηκε με παιδιά που είχαν δίψα για διάκριση. Δείξαμε κάποια πράγματα από τα φιλικά. Η ομάδα μας είναι αυτή που άκουγε θετικά σχόλια για τις εμφανίσεις μας, ειδικά στον 1ο γύρο. Για τον ΑΡΗ δεν ειπώθηκε ποτέ ότι παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρο και το έχουν δει όλοι. Εμείς στηθήκαμε καλά στην αρχή και ενισυχθήκαμε τον Γενάρη. Είχαμε αγωνιστική ταυτότητα και αυτό φάνηκε», είπε για να προσθέσει ότι, «μπορώ κάλλιστα να σας πω και για άλλες ομάδες που ευνοήθηκαν».

Προτεινόμενα Άρθρα