Γύρω-γύρω όλοι…

από AllAboutARIS

Σε ένα ακόμη must win παιχνίδι οι περισσότεροι παίκτες του ΑΡΗ αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Αξεπέραστο το πρόβλημα στο γκολ παρά την ανούσια κατοχή.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Σταθερά καλός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν αντιμετώπισε προβλήματα ούτε σήμερα. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα βέβαια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θεατής.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Όσο είχε δυνάμεις, έτρεξε, προσπάθησε, ανέβηκε πολλές φορές ολόκληρη την δεξιά πλευρά αλλά δυστυχώς οι περισσότερες σέντρες του δεν βρήκαν στόχο.

ΣΟΟΥΖΑ: Αν και πορτογάλος και σχετικά πρόσφατος στον ΑΡΗ η προσαρμογή του είναι άριστη και αποδεικνύεται λίρα εκατό. Εξαφάνισε τον Ντουρμισάι και όποιον επιθετικό έβαλε ο Τεννές, με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα στις αντιδράσεις του και το καθαρό μυαλό συν το πάθος που έβγαλε και σήμερα.

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: Αμυντικά με εξαίρεση μια φάση με τον Όμο στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πρόβλημα. Καλός στον αέρα και δυνατός στις μονομαχίες. Καθυστερούσε όμως πολλές φορές να κουβαλήσει την μπάλα από την άμυνα συμμετέχοντας στο επιθετικό κομμάτι.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Αμυντικά δεν είχε προβλήματα και έτσι πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες, όλες στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε και μια από τις καλύτερες ευκαιρίες ο ΑΡΗΣ. Στην επανάληψη κουράστηκε πολύ και τον αντικατέστησε ο Κωστένογλου.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Αρκετά κάτω από τα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει φέτος αν και σήμερα επέστρεψε στον άξονα παίζοντας αμυντικό χαφ. Βγάζει όλη την κούραση από όλη τη χρονιά με συνέπεια να αρκείται όπως και σήμερα στις σίγουρες κοντινές πάσες.

ΠΙΤΟΥ: Πολύ τρέξιμο, διάθεση, φιλότιμο αλλά και πολύ κούραση προς το τέλος. Έπαιξε για ένα διάστημα αριστερό μπακ.

ΤΑΤΟΣ: Ένα χαρακτηριστικό 90λεπτο του φετινού Τάτου. Πολλά νεύρα, λίγη ουσία. Γύριζε δίχως λόγο να πάρει την μπάλα από τους στόπερ, με συνέπεια να γίνεται ο ίδιος και ο ΑΡΗΣ προβλέψιμος και αργός. Περίμενε περισσότερα η ομάδα του από αυτόν.    

ΝΤΟΥΝΗΣ: Η διάθεση δεν του έλλειψε ούτε το τρέξιμο σε άμυνα και επίθεση. Δίχως όμως ουσιαστικό αντίκρισμα και απειλή για την αντίπαλη άμυνα.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Έπαιζε δεν έπαιζε ένα και το αυτό ο σέρβος που εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σεζόν. Ανύπαρκτος επιθετικά, μπλαζέ στην άμυνα δεν δικαίωσε τον προπονητή του που τον επανέφερε στην 11άδα με συνέπεια να τον αλλάξει στην ανάπαυλα.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μόλις 5ο ματς στο βασικό σχήμα για τον 25χρονο επιθετικό που έδωσε τις μάχες του με φιλότιμο και πάθος αλλά με εξαίρεση μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο δεν τον αισθάνθηκαν οι αμυντικοί της Λαμίας.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΙΛΙΤΣ: Μπήκε εμφανώς πιο ορεξάτος από τον συμπατριώτη του αλλά με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και καμία ουσιαστική απειλή προς την εστία.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Έπαιξε μισή ώρα και κάτι πήγε να κάνει κερδίζοντας 2-3 φάουλ, έχοντας μια τελική και γενικά συμμετέχοντας ενεργά στο παιχνίδι από τη μέση και μπροστά.

ΝΕΤΟ: Μπήκε στο τέλος και δεν κρίνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα