Ξεφτίλα στα Χανιά, μεταφέρονται στην Αθήνα οι παίκτες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απίστευτες καταστάσεις ζεις ο σύλλογος της Κρήτης

Δεν έχει προηγούμενο η ξεφτίλα που βιώνει ο χανιώτικος σύλλογος. Οι μισοί ποδοσφαιριστές της ομάδας τα μάζεψαν ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, όπου και ταξίδεψαν για την Αθήνα ώστε να συνεχίσουν από εκεί τις προπονήσεις τους, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν στα Χανιά κι αναμένεται να αναχωρήσουν ως το τέλος της εβδομάδας για το ματς με τα Τρίκαλα. 

Ο λόγος; Η αδυναμία της διοίκησης να εξοφλήσει τα ενοίκια των σπιτιών όπου διαμένουν οι παίκτες κι έτσι αποφασίστηκε να μετακομίσουν στην Αθήνα, όπου είτε κάποιοι θα μείνουν σε ξενοδοχείο, είτε στα σπίτια τους (όσοι κατάγονται από την Αθήνα). 

Όλα αυτά βέβαια ενώ δεν υπάρχει προπονητής στην ομάδα, μιας κι ο Νίκος Παντέλης παραιτήθηκε μετά το εντός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό. 

Πληρώθηκαν οι προσφυγές

Μέσα στον κυκεώνα των δραματικών εξελίξεων ωστόσο, ήρθε και μία ευχάριστη είδηση για τον ΑΟΧ, καθώς η διοίκηση -παρά την αδυναμία που είχε δηλώσει αρχικά- φέρεται να τακτοποίησε τις οφειλές προς τους Τριανταφυλλίδη κι Αμπατζίδη που είχαν κάνει προσφυγή κι έτσι θα επιστρέφουν οι έξι βαθμοί στην ομάδα. 

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα