Το τερμάτισε ο Παναγόπουλος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο ο γνωστός και μη εξαιρετέος νομικός

Ο Γιώργος Παναγόπουλος πάντα βρίσκει νέους τρόπους για να εκπλήσσει τους πάντες. Με τον τελευταίο όμως κατάφερε να το… τερματίσει.

Ο γνωστός νομικός ανέλαβε τη Δόξα Δράμας στην προσπάθεια της να ανέβει στη Football League εφόσον υπάρξουν ομάδες που δεν πάρουν αδειοδότηση. Μέχρι εδώ καλά… Την ίδια στιγμή όμως υποστηρίζει ότι ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να πάρει τη θέση του Ηρακλή στη Super League, ενώ ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος, στο οποίο και ανήκει υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο. Εμμέσως δηλαδή αμφισβητεί το δίκιο του πελάτη του, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Δόξα. Κι όμως είναι αλήθεια…  Να σημειώσουμε βέβαια ότι αυτή είναι η δουλειά του νομικού. Προασπίζεται το συμφέρον του πελάτη του, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα επιχειρήματα στην μία και άλλη περίπτωση. Γιατί αν ο (κάθε) ΑΡΗΣ ψάχνει παράθυρο ανόδου, το ίδιο ακριβώς κάνει (και καλά κάνει) η Δόξα την οποία εκπροσωπεί…

Διαβάστε τις σχετικές του δηλώσεις

Για το αν υπάρχει προσπάθεια των δευτεραθλητών να ανέβουν στη Β Εθνική: “Εχω αναλάβει την Δόξα Δράμας στο κομμάτι αυτό, έχουμε κάνει αρκετές κινήσεις. Ακολούθησαν ο ΑΕ Καραϊσκάκης, η ΑΟ Χαλκίδας και ο Ιωνικός προσέβαλλε την ποινή του Εργοτέλη. Εμείς ποντάρουμε στην αδειοδότηση, αν ισχύσουν οι κανονισμοί θα πρέπει να αποβληθούν κάποιες ομάδες και να αντικατασταθούν από κάτω. Χώρια ότι η Παναχαϊκή και ο Εργοτέλης έχουν προβλήματα με την εκκαθάριση από το νόμο Κοντονή.

Σήμερα συνεδριάζουμε στην ΙΔΕΑΔ και ζητάει γνωμοδότηση ο ΑΡΗΣ  για το αν μπορεί να ανέβει έχοντας την 3η θέση. Και για τον Ηρακλή που εκπροσωπώ, μπροστά μου χθες ο κ.Παπαθανασάκης πλήρωσε 3.500 ευρώ παράβολο για την έφεση. Δεν γίνεται να προσπαθούν να βρουν παραθυράκι όπως έγινε τότε με την υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης. Όλες οι υποθέσεις θα καταλήξουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, θα έχουν καυτό Μαΐο και Ιούνιο μέχρι να επικυρωθούν οι βαθμολογίες. Δίνεται χρυσή ευκαιρία να τιμωρηθούν όλοι, πρέπει να ισχύσουν οι κανονισμοί κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ έχουν διαφορετικά κριτήρια, αλλού δέχονται τις παρεμβάσεις και αλλού όχι”.

Προτεινόμενα Άρθρα