Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αισθάνεται ο έμπειρος μέσος. #ARISFC #ARIS

Αμφίβολος ο Πίτου, αποθεραπεία ο Σόουζα

Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αισθάνεται ο έμπειρος μέσος. #ARISFC #ARIS

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΡΗ, εν όψει της αναμέτρησης της 32ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης (28/05, 17:00).

Ο Πίτου Γκαρσία, που έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ακολούθησε με τη σειρά του συντηρητικό πρόγραμμα και –με τα υπάρχοντα δεδομένα- η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα είναι αμφίβολη.

Από την πλευρά του, ο Ούγκο Σόουζα ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο 24χρονος Πορτογάλος, που υπέστη θλάση α΄ βαθμού στο δικέφαλο (ως γνωστόν, θα απουσιάσει από το ματς με την αθηναϊκή ομάδα, λόγω τιμωρίας, όπως επίσης και ο Χρήστος Μπούρμπος), αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

«Να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα»
Προηγούμενο άρθρο «Να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα»
Επόμενο άρθρο Τσάβι: «Διάδοχός μου ο Κρόος»
Τσάβι: «Διάδοχός μου ο Κρόος»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News