Κυριακάτικη "αγγαρεία"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προτελευταίο παιχνίδι πριν το φινάλε της σεζόν για τος "κιτρινόμαυρους"

Η άνοδος χάθηκε οριστικά την περασμένη εβδομάδα για τον ΑΡΗ κόντρα στη Λαμία, όμως η ζωή συνεχίζεται. Όπως και το πρωτάθλημα. 

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Απόλλωνσ Σμύρνης στο προτελευταίο φετινό παιχνίδι τους. Ένας αγώνας που υπό άλλες προϋποθέσεις θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα, όμως το κίνητρο πλέον απουσιάζει για τους παίκτες. 

Σκέφτετα αλλαγές ο Κωστένογλου

Στο σημερινό παιχνίδι ο Νίκος Κωστένογλου είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μία σίγουρη είναι εκείνη του Χαριτωνίδη αντί του τιμωρημένου Σόουζα στο κέντρο της άμυνας, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα είναι πιθανό να πάρει και ο Ντόγος. Ερωτηματικό είναι οι δύο χαφ, όπου πολύ πιθανό είναι να επιστρέψει ο Ρόβας. Πέραν του Σόουζα, ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον επίσης τιμωρημένο Μπούρμπο. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Για την πρωτιά και το γόητρο ο Απόλλων Σμύρνης

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξασφάλισε την άνοδό της στη Super League, όχι όμως και στην πρωτιά. Για αυτό και έρχεται σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο να φύγει τουλάχιστον με την ισοπαλία ή μία νίκη γοήτρου απέναντι στον ΑΡΗ. Ο Ακης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής τους Ρομάνο, Κύργια, Κρητικός και Διαμαντόπουλο.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Ταΐρης, Χιώτης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος, Τζάνης, Τσιάρας, Κονέ, Καλλέργης, Ομπόντο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Περογαμβράκης, Πετρόπουλος, Μπαρμπόσα.

Προτεινόμενα Άρθρα