"Να κάνουν την αυτοκριτική τους στον ΑΡΗ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Δεν έβγαλε… τρέλα η ομάδα μέσα στο γήπεδο"

Ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν χθες στο “Κλεάνθης Βικελίδης’, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο επιθετικός της Λάρισας κατέθεσε τη δική του άποψη για τη φετινή αποτυχία της ομάδας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη της αυτοκριτικής από όλους για να έρθει την επόμενη σεζόν η άνοδος. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι: “Ετυχε να είμαι στη Θεσσαλονίκη και έτσι ήρθα να δω το ματς. Δεν υπήρχε βέβαια κίνητρο για τις δύο ομάδες και το θέαμα ήταν μέτριο”.

Για τη μικρή προσέλευση του κόσμου: “Και μόνο η εικόνα του γηπέδου, δείχνει την απογοήτευση του κόσμου. Οταν είσαι ο ΑΡΗΣ και δεν ανεβαίνεις, πως να είσαι ικανοποιημένος;”

Για τη φετινή Football League: “Είδα αρκετά παιχνίδια. Η Football League είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Έχει άλλες δυσκολίες…”

Για το κατά πόσο κρίνει δίκαιη την άνοδο του Απόλλωνα και της Λαμίας: “Εχουν ακουστεί πολλά και τα μάτια μας έχουν δει πολλά διαιτητικά λάθη. Η ουσία είναι ότι ανεβαίνουν. Για μένα, πρέπει να γίνει αυτοκριτική. Έτσι έχω μάθει τουλάχιστον να λειτουργώ εγώ’.

Για τους λόγους που χάθηκε η άνοδος για τον ΑΡΗ: “Δεν φτάνει μόνο να είσαι όνομα. Αμα δεν παίξεις, άμα δεν ιδρώσεις μέσα στο γήπεδο, δεν ανεβαίνεις. Ο ΑΡΗΣ δεν έβγαλε… τρέλα μέσα στο γήπεδο. Υπήρχαν κομβικά παιχνίδια στα οποία δεν έδειξε αυτά που έπρεπε”.

Για την αδυναμία αρκετών παικτών να βοηθήσουν φέτος, όπως ο Μιλούνοβιτς τον οποίο είχε συμπαίκτη στον Πλατανιά: “Άλλο βάρος έχει φανέλα του ΑΡΗ, άλλη και η κατηγορία. Γενικά ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από αρκετά παιδιά φέτος”.

Για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ: “Να κάτσουν οι άνθρωποι της ομάδας και να βάλουν κάτω τα λάθη τους. Αν το κάνουν, πιστεύω του χρόνου η ομάδα να τα καταφέρει”.

Για τις συναντήσεις που είχε χθες στο γήπεδο με αρκετούς γνωστούς του: “Είχα χαιρετισμούς με πολλά παιδιά. Μίλησα και με τον κ. Καρυπίδη. Ηταν μία φιλική συνάντηση”.

Για τη φετινή χρονιά της Λάρισας: “Είχαμε πολύ άγχος. Ηταν μια μεταβατική χρονιά. Ευτυχώς όμως τα καταφέραμε και κοιτάμε την επόμενη σεζόν με μεγαλύτερη αισιοδοξία”.

Για την απουσία ομάδων όπως ο ΑΡΗΣ από τη Super League: “Σίγουρα λείπουν, αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι συνθήκες για να βρίσκονται εκεί. Η Λάρισα για παράδειγμα ανέβηκε και με τις κινήσεις του προέδρου έχουν δημιουργηθεί πολύ καλές συνθήκες. Δεν φτάνει μόνο να ανέβεις. Πρέπει να είσαι οργανωμένος”.

Για τους δικούς του στόχους: Ελπίζω να είμαι υιγής και του χρόνου. Να κάνω μία εξίσου καλή χρονιά και να κάνουμε μία πορεία αντίστοιχη της ιστορίας της Λάρισας”.

Προτεινόμενα Άρθρα