Δεν προχωράει του Μπούμπουρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι λόγοι που τον οδηγούν σε αυτή την απόφαση και η μεγάλη έκταση που πήρε το όλο ζήτημα με τη δημοσιοποίηση του

Οι σκέψεις του Παντελή Μπούμπουρα για την είσοδό του στον ΑΡΗ, τελικά όπως φαίνεται δεν θα προχωρήσουν μετά από απόφαση του 62χρονου επιχειρηματία να μην εμπλακεί με την ομάδα. 

Από την πρώτη στιγμή σημειώσαμε ότι θα έπαιρνε την απόφαση του μέχρι την Τετάρτη. Η δημοσιοποίηση του θέματος και ο τρόπος που έγινε, αλλά κυρίως αυτά που ακολούθησαν με ανθρώπους που μιλούσαν εξ ονόματος του σε συνδυασμό με την προσπάθεια πολλών να τον αποτρέψουν να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και τον ΑΡΗ (οι… προτροπές και οι ερωτήσεις στον Δημάρχο Λήμνου να  του πει “που πάει να μπλέξει με τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου” τον οδηγούν όπως φαίνεται στην απόφαση να μην προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης για τον ΑΡΗ.

Είναι εκπληκτικό πάντως το γεγονός ότι πριν καν ο Μπούμπουρας μιλήσει με ανθρώπους του επίσημου ΑΡΗ, βρέθηκαν τόσο πολύ πρόθυμοι να μιλήσουν και να δώσουν αρνητική δημοσιότητα στο όλο θέμα. 

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Μπούμπουρα λένε ότι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να βγάλει και ανακοίνωση ώστε να τοποθετηθεί επίσημα για το όλο ζήτημα.

Πρέπει πάντως να αναγνωρίσουμε ότι πρόκειται για έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο και επιχειρηματία, ο οποίος ήταν πολύ σωστός από την πρώτη στιγμή και δεν… πούλησε κάποια ελπίδα. Άσχετα αν κάποιοι έκαναν λόγο τα τελευταία 24ωρα για ένα deal το οποίο ήταν αρκετά κοντά. Μιλάμε πάντως για έναν μεγάλο επιχειρηματία που άφησε ανοικτή την πόρτα για το μέλλον.

Εμείς ευχόμαστε η απόφαση του να μην είναι οριστική, παρόλο που επιβεβαιώνεται από το στενό του περιβάλλον. Για την ώρα όμως, όλα δείχνουν οτι δεν θλα προχωρήσει. Μακάρι να υπάρξει ανατροπή έστω και στις…καθυστερήσεις! Σε πολλες περιπτώσεις άλλωστε όταν φτάνει κάτι στο…αμήν δραστηριοποιούνται άνθρωποι και καταστάσεις που οδηγούν στην ανατροπή…

Προτεινόμενα Άρθρα