"Μίλησα με Καρυπίδη, δεν μπήκαμε σε νούμερα, έχει κλείσει το θέμα"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ξεκαθάρισε το τοπίο ο ίδιος ο επιχειρηματίας τονίζοντας μάλιστα ότι τον απέτρεψαν όσα διέρρευσαν μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, όπως ακριβώς είχαμε σημειώσει εξ αρχής

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του κ. Μπούμπουρα, Μάγδα Τσέγκου όταν είχε τοποθετηθεί και ξεκαθαρίσει το θέμα πριν από λίγες μέρες στο AllAboutARIS είχε σημειώσει ότι: “Ο χρόνος είναι πάντα στην ζωή ο καλύτερος σύμμαχος για να αποδείξει και να δείξει την αλήθεια”. Το πρωί της Τρίτης υπήρξε έντονη αντίδραση στην πληροφορία που μετέφερε ο Αλ. Σαββόπουλος στον Libero 107.4 ότι έχει κλείσει το θέμα του κ. Μπούμπουρα. Ακολούθησε έντονη αμφισβήτηση ακόμα και για τα κίνητρα ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. 

Ο κ. Μπούμπουρας σήμερα με τοποθέτησή του στο Yellow Radio επιβεβαίωσε όλα αυτά που εδώ και 10 μέρες σας μεταφέρουμε με πλήρη συναίσθηση της δικής μας αποστολής και κυρίως τον σεβασμό στον κόσμο του ΑΡΗ:
“Συναντηθηκα με τον κ. Καρυπίδη συζητήσαμε για δουλειές που κανει στην Ουκρανία ο κ.Καρυπιδης αν μπορώ να τον βοηθήσω. Πήγε σε κάποια στιγμή η κουβέντα στον ΑΡΗ, αλλά δεν μπήκαμε σε νούμερα, καθώς όσα διέρρευσαν και ακολούθησαν μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, με απέτρεψαν από το να ασχοληθώ. Το θέμα έχει κλείσει”.

Ο κ. Μπούμπουρας με την τοποθέτησή του επιβεβαιώνει τον κ. Καρυπίδη σε όσα έχει πει για τις μεταξύ τους συζητήσεις, διαψεύδει τον κ. Γαλανό για τα 6-7 εκ ευρώ τονίζοντας ότι ποτέ δεν μπήκαν σε νούμερα και παράλληλα σημειώνει ότι όσα διέρρευσαν τον απέτρεψαν από το να ασχοληθεί. Πλέον είναι ξεκάθαρο προς όλους το τι συνέβη και δεν χρειάζεται περαιτέρω κουβέντα για το θέμα. Αποτελεί για μία ακόμα φορά όμως για όλους ένα μάθημα για τα κίνητρα και τις προθέσεις όλων, αλλά και την αξιοπιστία του καθενός που προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά που όλα τα Αρειανά μέσα στήριξαν αυτή την προοπτική, όπως επίσης και ξεκάθαρη η κοινή θέση όλων των συνδέσμων. όπως είναι ξεκάθαρο και ποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν είτε την έλευση του, είτε στην συνέχεια την δεδομένη μη ενασχόλησή του. 

Για τους τελευταίους σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι δεν τους ενδιαφέρει ο ΑΡΗΣ…

Προτεινόμενα Άρθρα