Η ατζέντα της επόμενης μέρας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το θέμα Μπούμπουρα τελείωσε για την ώρα στον ΑΡΗ και φεύγει για να αφήσει στο προσκήνιο μόνη της την επόμενη μέρα.

Από τη στιγμή που ο ίδιος ο κ. Μπούμπουρας βγήκε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ καλείται να προχωρήσει με την υπάρχουσα κατάσταση και με φόντο την επόμενη σεζόν της ομάδας στη Football League.

Ο Ιούνιος έχει έρθει και τα μαζί του φέρνει αρκετά ζητήματα στην ατζέντα του Θεόδωρου Καρυπίδη. Ζητήματα τα οποία πρέπει να «τρέξει» άμεσα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ από την στιγμή που η σεζόν έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί.

-Τεχνικός διευθυντής

Είναι το πρώτο λάθος της φετινής σεζόν που ο Καρυπίδης προσπαθεί να διορθώσει. Με τη σεζόν να… στέφεται αποτυχημένη και το κακοστημένο ρόστερ να παίζει ρόλο σε αυτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ψάχνει τον άνθρωπο που θα του δώσει τα «κλειδιά» και τον πλήρη έλεγχο του αγωνιστικού τμήματος. Πρώτη επιλογή παραμένει εκείνη του Παύλου Μυροφορίδη, με τις όποιες εξελίξεις να μετατίθενται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

-Προπονητής

Ένα ζήτημα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με εκείνο του τεχνικού διευθυντή. Μαζί με τον τελευταίο άλλωστε θα ληφθούν οι αποφάσεις για τον άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο Νίκος Κωστένογλου άλλωστε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Καρυπίδης μαζί του την επόμενη εβδομάδα.

-Ρόστερ

Οι αποφάσεις για τη στελέχωση του θα προχωρήσουν αφού έρθει σε πρώτη φάση ο τεχνικός διευθυντής και κατά δεύτερο λόγο ο προπονητής. Ήδη πάντως μέσω κάποιων ραντεβού ο Καρυπίδης έχει αρχίσει να κινεί τις διαδικασίες, κυρίως όσον αφορά εκείνους που θέλει να κρατήσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Με όλους πάντως είναι υποχρεωμένος να τακτοποιήσει τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν (είτε με καταβολή όλου του ποσού είτε με διακανονισμούς) ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

-Αδειοδότηση

Μία διαδικασία που συνδέεται με τα όσα αναφέρθηκαν σχετικά με το ρόστερ. Στον ΑΡΗ βρίσκονται σε διαδικασία συγκέντρωσης όλων των στοιχείων ()που πρέπει να περιλαμβάνει ο φάκελος της ομάδας, τόσο για τη Φούτμπολ Λιγκ όσο και για τη Σούπερ Λιγκ εάν έρθουν τα πάντα… τούμπα όσον αφορά την υπόθεση Ηρακλή.

-Στελέχωση ΠΑΕ

Η έλλειψη τεχνικού διευθυντή δεν ήταν η μόνη λάθος κίνηση της σεζόν που ολοκληρώνεται. Οργανωτικά ο ΑΡΗ υπολειτουργούσε φέτος αφού απουσιάζουν εκείνα τα άτομα που θεωρούνται…. δεδομένα στην καθημερινότητα μίας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας (Διευθυντής γραφείων, υπεύθυνος εμπορικού τμήματος, υπεύθυνος λογιστηρίου κλπ.)

Προτεινόμενα Άρθρα