Βραβεύσεις και συγκίνηση στο φιλικό προς τιμήν του Φυσέκη

από AllAboutARIS

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και με μία άρτια οργάνωση, πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και μία επίλεκτη ομάδα φίλων του πρώην τερματοφύλακα του ΑΡΗ, Γιάννη Φυσέκη, ο οποίος ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας. 

Πριν την έναρξη του αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξ/πολης, βραβεύτηκε ο Γιάννης Φυσέκης για την προσφορά του στον αθλητισμό της περιοχής και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Νίκος Ντούσκας για την προσφορά του στο σώμα.

Το θέαμα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό καθώς σημειώθηκαν 6 γκολ, ενώ το τελικό σκορ ήταν 8-2 υπέρ των Φίλων Φυσέκη.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του αγώνα ήταν σίγουρα η αγκαλιά του προπονητή της Αστυνομίας Βασίλη Τσιομλεκίδη και του Γιάννη Φυσέκη κατά την βράβευση του δεύτερου. Οι δύο άνδρες είχαν πανηγυρίσει με τον Εθνικό Αλεξ/πολης την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ακόμα μία ήταν όταν ο Μιχάλης Φλώρος που ήταν ο αρχηγός των Φίλων Φυσέκη, όταν βγήκε αλλαγή έδωσε το περιβραχιόνιο στον Φυσέκη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες με τον Εθνικό στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: sportsaddict.gr

Προτεινόμενα Άρθρα