Εχει πλάνο, έχει και "θέλω"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στο εξωτερικό κρατάει στάσιμες τις εξελίξεις στον ΑΡΗ για αυτή την εβδομάδα. Έστω κι έτσι όμως υπήρξε μία… πρόοδος, με την αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει το «χτίσιμο» του νέου ΑΡΗ, αφού πρώτα όμως βρεθεί με τον Θεόδωρο Καρυπίδη -το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας- και βάλουν κάτω τις παραμέτρους της συνεργασίας τους.

Ο Μυροφορίδης έχει κάνει ήδη κάποιες σκέψεις και ένα πρώτο πλάνο για τον ΑΡΗ που θέλει να φτιάξει τόσο όσον αφορά τον προπονητή όσο και το έμψυχο δυναμικό. Πράγματα που θέλει να παρουσιάσει και να αναλύσει στον Θεόδωρο Καρυπίδη ώστε να καταλήξουν σε μία κοινή γραμμή για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ένας σχεδιασμός ο οποίος ξεκινάει από τον προπονητή και συνεχίζεται με τους παίκτες που θα διατηρηθούν στο ρόστερ. Και εδώ έρχονται τα «θέλω».

Το πιο βασικό «θέλω» του Μυροφορίδη είναι να αποτελέσει το απόλυτο αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Συν ότι θέλει να γνωρίζει ότι θα δουλέψει σε ένα υγιές περιβάλλον και οι παίκτες θα μπορούν να είναι αφοσιωμένοι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς να επηρεάζονται από άλλους παράγοντες. Το πρώτο πρέπει να θεωρείται σίγουρο ενώ για το δεύτερο ο Καρυπίδης θα πρέπει με πράξεις να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει.

Προτεινόμενα Άρθρα