Ραντεβού με Σόουζα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Πορτογάλος αναχωρεί για λίγες ημέρες, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα

Η σεζόν ολοκληρώθηκε τυπικά για τον ΑΡΗ και σειρά παίρνει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Εκεί όπου πολύ ψηλά στην ατζέντα φιγουράρει η υπόθεση του Ούγκο Σόουζα. 

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να διατηρήσουν τον Πορτογάλο στο δυναμικό τους και τη νέα σεζόν. Σε περίπτωση ανόδου η συνεργασία των δύο πλευρών θα ανανεωνόταν αυτόματα, τώρα όμως είναι καθαρά απόφαση του παίκτη αν θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. 

Σε σύντομη κουβέντα που είχε ο Πορτογάλος στόπερ χθες με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, συμφώνησαν να τα πουν κατ’ ιδίαν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αφού επιστρέψει ο παίκτης από τις ολιγοήμερες διακοπές του για τις οποίες αναχωρεί αύριο. Σε εκείνη τη συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον του στην ομάδα, με τον ΑΡΗ να έχει ως… όπλο την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Σόουζα έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στον ΑΡΗ ακόμα και αν αγωνιστεί στη Football League, έχοντας προλάβει να δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο μέσα σε διάστημα μόλις λίγων μηνών. Οι ενδοιασμοί του όμως έχουν να κάνουν περισσότερο με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα (οικονομικό, θέματα καθημερνότητας κλπ.). Για αυτό και θέλει τις σχετικές διαβεβαιώσεις προκειμένου να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν. 

Προτεινόμενα Άρθρα