Και η Λίβερπουλ στο… κόλπο για Εμπαπέ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Άλλος για τον Εμπαπέ; Ναι, η Λίβερπουλ που φαίνεται διατεθειμένη να κάνει πρόταση για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού από τη Μονακό!

Ο νεαρός Γάλλος έκανε εντυπωσιακή σεζόν τόσο στη Ligue 1, κατακτώντας με τους Μονεγάσκους τον τίτλο, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και τώρα όλη η Ευρώπη ασχολείται μαζί του και οι μεγάλοι σύλλογοι της «Γηραιάς Ηπείρου» θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποκτήσουν. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει η πρώτη που θα διεκδικήσει τον Εμπαπέ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ δεν θα έλεγαν «όχι» και τώρα δημοσίευμα της «Daily Mail» βάζει στο…. παιχνίδι και τη Λίβερπουλ.  

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές των «κόκκινων» με τους εκπροσώπους του 18χρονου επιθετικού και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους πείσει ότι η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του Εμπαπέ. 

Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει καλά ότι αν θέλει να κάνει την ομάδα του και πάλι ανταγωνιστική τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να «χτυπήσει» ονόματα πρώτης γραμμής και ο νεαρός επιθετικός της Μονακό είναι εξαιρετική περίπτωση. 

Πηγή: sdna.gr  

Προτεινόμενα Άρθρα