Τα «σκάει» για Ινσίνιε η Τσέλσι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το Λορέντσο Ινσίνιε της Νάπολι εξετάζει η Τσέλσι για υποψήφιο αντικαταστάτη του Εντέν Αζάρ, εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Sun», ο Αντόνιο Κόντε θέλει να είναι εξασφαλισμένος στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Αζάρ, καθώς ο Βέλγος σταρ είναι στα «ραντάρ» της Ρεάλ Μαδρίτης και παρουσιάζεται πρόθυμος να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η βολιδοσκόπηση των προθέσεων του Λορέντσo Ινσίνιε, με τους «μπλε» να προσφέρουν στη Νάπολι 50.000.000 ευρώ για τον Ιταλό εξτρέμ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν καθώς πέτυχε 20 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 49 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «παρτενοπέι».

Μάλιστα, διπλασιάζει τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη, μιας και του έχει προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας 225.000 ευρώ εβδομαδιαίως. 

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στην πρόσφατη ανανέωση του Ινσίνιε εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα