Ο Παύλος Μυροφορίδης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ και ήδη ξεκίνησε επαφές με παίκτες που είναι υποψήφιοι για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Εχθές, Τρίτη, ο Παύλος Μυροφορίδης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Θόδωρο Καρυπίδη και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε λίγες ημέρες, ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής αναμένεται ν’ ανακοινωθεί επίσημα από την Π.Α.Ε., ήδη όμως έχει ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Πιο συγκεκριμένα, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται  παίκτες όπως οι Κουσκουνάς (επιθετικός, 28 συμμετοχές, 20 γκολ φέτος με τα Τρίκαλα ), Διαμαντόπουλος (επιθετικός, 22 συμμετοχές, 9 γκολ φέτος με τον Απόλλωνα Σμύρνης) και Δεληζήσης (κεντρικός αμυντικός, 32 συμμετοχές φέτος με τον Απόλλωνα Σμύρνης), οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στην λίστα.

Αφού ο Θόδωρος Καρυπίδης τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από την  σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα -κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί μέσα σε περίπου δέκα ημέρες-, ο Μυροφορίδης θ’ αναλάβει κι επίσημα τις υποχρεώσεις του, για να “χτιστεί” ο ΑΡΗΣ της επόμενης σεζόν.

Φυσικά, σε αυτό το διάστημα των 10-15 ημερών θα ξεκαθαρίσει και σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα, γι’ αυτό ως τότε όλα θα είναι σε προφορικό επίπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα