Χωρίς το μεγάλο ματς η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ

από AllAboutARIS

Γνωστό έγινε σήμερα το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2017-2018 με την πρώτη αγωνιστική να μην περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο παιχνίδι.

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη σεζόν 2017-2018 με την πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου να μην περιλαμβάνει κάποιο ντέρμπι ή κάποια μεγάλη αναμέτρηση. 

Η πρωταθλήτρια Τσέλσι θα υποδεχθεί την Μπέρνλι, η Μάντσεστερ Σίτι θα ταξιδέψει στην έδρα της νεοφώτιστης Μπράιτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Γουέστ Χαμ και η Άρσεναλ τη Λέστερ, ενώ η Λίβερπουλ θα παίξει εκτός έδρας με τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα και η Τότεναμ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Νιούκαστλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής: 

Άρσεναλ – Λέστερ

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι

Τσέλσι – Μπέρνλι

Κρίσταλ Πάλας – Χάντερσφιλντ

Έβερτον – Στόουκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

Νιουκάστλ – Τότεναμ

Σαουθάμπτον – Σουόνσι

Γουότφορντ – Λίβερπουλ

Γουέστ Μπρομ – Μπόρνμουθ

Τα σημαντικά ματς στο πρώτο μισό της σεζόν:

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι τη 2η αγωνιστική στις 19 Αυγούστου με την Τότεναμ να υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ την τρίτη αγωνιστική στις 26 Αυγούστου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στο Άνφιλντ.

Στις 16 Σεπτέμβρη το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ και στις 30 Σεπτέμβρη το μεγάλο ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Το πρώτο ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει οριστεί για τις 14 Οκτώβρη στο Άνφιλντ.

Στις 4 Νοέμβρη έχει μεγάλα ματς με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι την Άρσεναλ.

Στις 18 Νοέμβρη το μεγάλο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ στο Έμιρεϊτς, ενώ στις 25 Νοέμβρη η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Τσέλσι στο Άνφιλντ.

Στις 2 Δεκέμβρη το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ μια εβδομάδα αργότερα στις 9 Δεκέμβρη έχει οριστεί το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι στο Όλντ Τράφορντ. Την ίδια αγωνιστική και το πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον στο Άνφιλντ.

Προτεινόμενα Άρθρα