"Τιμή μου να έρθω στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

"Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και για αυτό είναι ιδιαίτερη"

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Βαλεριάνος, όπου σκιαγράφησε το προφίλ του νέου τεχνικού διευθυντή του ΑΡΗ, Παύλο Μυροφορίδη, ενώ δήλωσε ότι θα ήταν τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή το ενδεχόμενο ενδιαφέρον από τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαλεριάνος:

Για το προφίλ του Παύλου Μυροφορίδη:

“Θεωρώ πως στην δουλειά του είναι άκρως επιτυχημένος. Σε όποια ομάδα και αν έχει πάει, την έχει ανεβάσει. Έχει δημιουργήσει μια ομάδα πολύ δυνατή, πολύ δεμένη, με πολύ δυνατά αποδυτήρια, μαχητική. Εκεί κερδίζει ο Παύλος, στο ότι δημιουργεί μια ομάδα που μπαίνει μέσα στο γήπεδο και πεθαίνει. Με οποιονδήποτε και αν παίζει και οποιοσδήποτε και να παίζει. Ότι έχει μέσα του το περνάει στους παίκτες και αυτοί το περνάνε στο γήπεδο”.

“Στον Ηρακλή αυτό έκανε ο Παύλος. Εκτός από τα 4-5 μεγάλα ονόματα, υπήρχαν άλλα 15 παιδιά που δεν τα ήξερε κανείς, μπαίνανε μέσα και δίνανε και την ψυχή τους”.

Για το αν πιστεύει ότι είναι ο ιδανικότερος για μια ομάδα που θέλει να ανέβει στην Superleague:

“Θεωρώ ότι από τη στιγμή που ο Παύλος συμφώνησε, θα είναι εκεί με όλο του το είναι, 100%. Έχει κάνει τόσες επιτυχίες, συνεχόμενες και αυτό κάτι δείχνει. Δεν μπορώ να τον κρίνω εγώ, όταν οι επιτυχίες μιλάνε από μόνες τους”.

Για το ότι θέλει να κάνει το απόλυτο κουμάντο στο αγωνιστικό κομμάτι:

“Θεωρώ ότι από τη στιγμή που το όνομα του Παύλου είναι μέσα από τις επιτυχίες του, είναι λογικό να θέλει αυτός να είναι το κεφάλι. Δεν το θεωρώ λάθος. Όταν κρίνεσαι από την δουλειά σου είναι λογικό να θες εσύ όλη την ευθύνη”.

“Ο Παύλος μας περνάει την τρέλα και την αγωνιστικότητα που έχει. Όλες του οι ομάδες μπαίνουν μέσα με μοναδικό στόχο τη νίκη”.

Για το ότι τα πράγματα θα είναι πιεστικά από την αρχή στον ΑΡΗ:

“Του αρέσει η πίεση. Τους περισσότερους που θα πάρει ο Παύλος θα είναι φτιαγμένοι για πίεση. Ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχει πίεση γιατί πρέπει να φτάσει εκεί που της αξίζει να είναι. Από εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όσοι πάνε στον ΑΡΗ θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής, ώστε να ανέβει η ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος του ΑΡΗ”.

Για το αν πιστεύει ότι θα βρίσκεται και ο ίδιος στον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΑΡΗ:

“Αυτό θα το αποφασίσει ο Παύλος και ο προπονητής. Θα ήταν τιμή για εμένα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί στον ΑΡΗ”.

Για την πιθανότητα συνεργασίας του Παύλου Μυροφορίδη με τον Νίκο Παπαδόπουλο:

“Τον θεωρώ αξιόλογο προπονητή, πολύ καλό άνθρωπο, ο οποίος έχει μέσα του την μαχητικότητα και το πνεύμα του νικητή. Πιστεύω ταιριάζουν οι δυο τους, είναι μια πετυχημένη συνταγή”.

Για τον λόγο που δεν κατάφερε ο ΑΡΗΣ να προβιβαστεί:

“Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τον λόγο. Εγώ σαν αντίπαλος του ΑΡΗ, έλεγα ότι ο ΑΡΗΣ ήταν το φαβορί και σίγουρα θα ανέβει κατηγορία. Εμείς σαν Απόλλωνας καταθέταμε τα πάντα σε κάθε αγώνα και προχωρούσαμε βήμα-βήμα. Τώρα τα παιδιά του ΑΡΗ δεν ξέρω τι προβλήματα είχανε. Μπορεί να τους ήρθε άσχημα κάποιο αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολη η αποστολή τους με την δεδομένη πίεση. Η πίεση δεν είναι εύκολο πράγμα. Και η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ιδιαίτερη, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Πολλές οι ομάδες, δύσκολα παιχνίδια, δύσκολες έδρες. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τον ΑΡΗ και τους παίκτες του γιατί είχε υλικό Superleague”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X