"Ο Σάντσες θα μας κάνει καλύτερη ομάδα"

από AllAboutARIS

Ο Αρτούρο Βιδάλ πλέκει το εγκώμιο του συμπαίκτη του στην Εθνική Χιλής, Αλέξις Σάντσες και τονίζει ότι μια πιθανή μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου θα ωφελούσε πολύ την ομάδα!

Ο Αρτούρο Βιδάλ υποστηρίζει ότι ο άσος της Άρσεναλ και συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα της Χιλής, Αλέξις Σάντσες θα είχε πολλά να προσφέρει στην Μπάγερν Μονάχου καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά! 

Ο 28χρονος άσος δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους “Κανονιέρηδες” (παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο) κι είναι στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Γερμανίας. Ο Βιδάλ δε διστάζει να του πλέξει το εγκώμιο ξεκαθαρίζοντας ότι είναι απόλυτα σύμφωνος με την μετακίνησή του στους Βαυαρούς! 

“Θα δούμε αν θα έρθει τελικά ο Αλέξις. Δεν ξέρω ακόμα, ωστόσο, τον ίδιον τον γνωρίζω καλά. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και μαζί του σίγουρα θα βελτιωθούμε. Πάντα έχουμε στις τάξεις μας παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος του πλανήτη!”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βιδάλ στη γερμανική Sport Bild.

Προτεινόμενα Άρθρα