Νίκιτς: "Ο ΑΡΗΣ είναι το… δεύτερο σπίτι μου"

από AllAboutARIS

Ο Νίκολα Νίκιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS On AIR και μίλησε στον ΑΛέξη Σαββόπουλο για την προοπτική ο γιος του Μπράνισλαβ να αγωνιστεί στον ΑΡΗ.

Αρχικά ο παλιός άσος του ΑΡΗ είπε: “Ήρθα πριν 15 ημέρες στην Θεσσαλονίκη και έπαιξα και σε ένα φιλικό. Μπόρεσα να παίξω ένα ημίχρονο, είναι καλό που αντέχω τόσο ακόμα. Ήρθα πριν λίγο καιρό και είχα πάει στη Ακαδημία του Ντίνου Κούη και είδα πολλούς παλιούς συμπάικτες μου”.

Για τον γιο του Μπράνισλαβ και το ενδεχόμενο να παίξει στον ΑΡΗ τόνισε: “Μου είπε ότι ΄χει ευκαιρία να πάει ΑΡΗ και μου είπε τι νομίζω εγώ. ο ΑΡΗΣ είναι Β’ Εθνική και του είπα ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να είναι και τελευταία ακτηγορία αλλά είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα όπου και να παίζει. Δεν υπάρχει θέμα. Ο ΑΡΗΣ είναι μέσα στις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όταν ήρθε στην Ελλάδα το 1994, ο Ντίνος Κούης τον είχε δει και πήγε τελικά στον Αγροτικό Αστέρα. Εγώ ήθελα από τότε να έρθει στον ΑΡΗ. Έχει παίξει 10 χρόνια στην Ελλάδα, ξέρει τι γίνεται στο πρωτάθλημα” και συμπλήρωσε: “Στα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα έπαιζε δεκάρι αλλά αγωνίστηκε μετά και σε άλλες θέσεις. Μπορεί να βοηθήσει τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του είτε να ανέβει κατηγορία, είτε να παίξει στην Super League. Αλλά προσωπικά θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αν φορέσει την κίτρινη φανέλα. Για μένα ο ΑΡΗΣ είναι το “δεύτερο σπίτι” μου”.

Κλείνοντας ο Νίκολα Νίκιτς είπε: “Εγώ εργάστηκα για σχεδόν δέκα χρόνια στις μικρές εθνικές ομάδες της Βοσνίας. Θα είμαι σε περίπου 20 μέρες και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Θα έχω την ευκαιρία να δω και πάλι πολλούς φίλους” ενώ αποχαιρέτησε με το “Αρειανάρα”.

Προτεινόμενα Άρθρα