"Υπάρχει πίκρα αλλά και ταλέντο"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Εμαθα πολλά φέτος στην πρώτη ομάδα. ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία και του χρόνου"

Η Κ-19 δεν τα κατάφερε στον τελικό της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ και έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή, όμως σε μά χρονιά που κρίνεται πετυχημένη.

Επειτα από δύο χρόνια η δεύτερη ομάδα του ΑΡΗ επαναλειτούργησε και με το καλημέρα πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού και αναδεικνύοντας κάποιες περιπτώσεις παικτών που ενδεχομένως να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα. Κάτι που τόνισε και ο Γιάννης Μαντζάρης.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας έζησε από την αρχή την φετινή πορεία της Κ-19 διατελώντας αρχηγός της και μίλησε στο AllAboutARIS τόσο για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε όσο και για την επόμενη μέρα.

Για την απώλεια του πρωταθλήματος: “Υπάρχει μία δόση πίκρας για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το αποτέλεσμα και επειδή έχουμε υψηλούς στόχους. Παρόλα αυτά δεν άλλαζε κάτι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διότι ο στόχος των τμημάτων είναι να αναδεικνύουν παίκτες για την πρώτη ομάδα. Και υπάρχει ταλέντο”.

Για το κατά πόσο υπάρχουν παίκτες στην Κ-19 που μπορούν να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα: “Οπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος, πιστεύω στα φυτώρια του ΑΡΗ. Πάντα έχουν να επιδείξουν έργο ακόμα στα τελευταία δύσκολα χρόνια για τον σύλλογο. Είναι στο χέρι των ανθρώπων της πρώτης ομάδας να δώσουν ευκαιρίες σε κάποια παιδιά”.

Για το γεγονός ότι ο ίδιος αγωνίστηκε τραυματίας τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό: “Η αλήθεια είναι ότι οι τερματοφύλακες έχουν συχνά τέτοιους μικροτραυματισμούς στα χέρια. Εγώ είχα μια άτυχη από ένα δυνατό σουτ και για λίγο γλίτωσα την κάκωση στους συνδέσμους του δαχτύλου. Χρειαζόταν προσοχή αλλά δεν ήθελα να το χάσω με τίποτα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα παρά το ρίσκο. Και σε αυτή μου την προσπάθεια είχα δίπλα μου τους φυσιοθεραπευτές της πρώτης ομάδας όπως και τον γιατρό της, τον Βαγγέλη Πανταζή”.

Για τη συνεργασία του με τον Πασχάλη Μελισσά:Μόνο κέρδη έχω από αυτή τη συνεργασία. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, έχει πολλές γνώσεις και προοπτικές. Ηταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του”.

Για την επόμενη μέρα και το μέλλον του στην πρώτη ομάδα:Αυτό το κεφάλαιο για μένα είναι το μεγαλύτερο της ζωής μου. Από τα δέκα μου έχω αφιερώσει ουκ ολίγα πράγματα για να το πετύχω αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύκλος μου στα τμήματα υποδομής της ομάδας έκλεισε, μετά από ένα τρόπαιο με την Κ-17 και έναν τελικό με την Κ-19. Ολα αυτά μαζί με τις παραστάσεις μου για μία σεζόν από τη Γ’ Εθνική, ελπίζω να με βοηθήσουν στο μέλλον μου. Θα κάνω όση υπομονή χρειαστεί για όταν και αν έρθει η δική μου ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Φφέτος έμαθα πάρα πολλά δουλεύοντας με ανθρώπους όπως τον κ. Λυκούρη αλλά και δίπλα σε παίκτες όπως ο Διούδης και ο Αναγνωστόπουλος. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και τη νέα σεζόν, αλλά αυτό εξαρτάται και από τις αποφάσεις των ανθρώπων της ομάδας”.

Προτεινόμενα Άρθρα